facebook pixel pageview facebook pixel pageview
Ροδόχρους Ακμή: Πως να την αντιμετωπίσω;

Ροδόχρους ακμή ή ροδόχρους νόσος... Πως μπορώ να την αντιμετωπίσω φυσικά;

Τι είναι το μέλασμα και πως αντιμετωπίζεται

Όσα αξίζει να γνωρίζετε για το μέλασμα, τι είναι, πως προκαλείται και πως θεραπεύεται.

Υγεία και κοριοί: Όσα αξίζει να γνωρίζετε

Οι κοριοί έφτασαν και στην Ελλάδα. Οι κίνδυνοι για την υγεία και οι τρόποι αντιμετώπισης.

Συμβουλές για την περιποίηση άκρων πριν την παραλία

Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε για την προστάσια και την περιποίηση άκρων πριν το επόμενο μπάνιο σας στη θάλασσα ή την πισίνα. 

Ηλιακό έγκαυμα: Πως θα αντιμετωπίσετε το κάψιμο 

Όσα αξίζει να γνωρίζετε για το κάψιμο από τον ήλιο, πως να το αποφύγετε και πως να το αντιμετωπίσετε άμεσα και αποτελεσματικά.

Ηλιοθεραπεία: Αλήθειες και ψέματα

Ηλιοθεραπεία: Αλήθειες και ψέματα.  Στο νέο άρθρο του ηλεκτρονικού φαρμακείου dpharmacy.gr θα βρεις χρήσιμες συμβουλές για την ηλιοθεραπεία, πως πρέπει να γίνεται, πως αντιδρά το δέρμα μας στην ηλιοθεραπεία και πως μπορούμε να προστατεύσουμε το δέρμα μας. 

8 συμβουλές για να προστατέψεις το δέρμα σου το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και διακοπές.  Ο ήλιος μας αγκαλιάζει και η ενέργεια που αντλούμε μας «φωτίζει» εσωτερικά αλλά μας αφυδατώνει... εξωτερικά! Ωστόσο, η συνεχής έκθεση στον ήλιο κρύβει κινδύνους που αφορούν κυρίως το δέρμα μας. Στο παρόν άρθρο συγκεντρώσαμε 8 βασικές συμβουλές για την προστασία του δέρματος το καλοκαίρι. 

Βεντούζες σιλικόνης: Κυτταρίτιδα και άλλες 6 χρήσεις!

Τι είναι οι βεντούζες σιλικόνης; Ποιος είναι ο τρόπος χρήσης τους και πως βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας; Ανακάλυψε όλα τα οφέλη της θεραπείας με βεντούζες και απόκτησε υγιές και σφριγηλό δέρμα. 

Βαζελίνη:ο σύμμαχός σου στην ψωρίαση!

Στο παρόν άρθρο θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για την ψωρίαση, τί ακριβώς είναι , ποια είναι τα κοινά συμπτώματα, ποια η θεραπεία και ποιος ο ρόλος της βαζελίνης στην αντιμετώπιση της ψωρίασης.

Τσίμπημα από μωβ μέδουσα ένα απλό μυστικό για να το αντιμετωπίσεις

Ξέρεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις το τσίμπημα από μια μωβ μέδουσα με αποτελεσματικό τρόπο. Στο νέο άρθρο από την ομάδα του Dpharmacy θα μάθεις πως να αντιμετωπίσεις το τσίμπημα μαζί με ένα απλό μυστικό που θα σε ανακουφίσει!

Τατουάζ το καλοκαίρι; Βασικές συμβουλές για φροντίδα και περιποίηση

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τα τατουάζ και την προστασία τους από τον ήλιο, ποια είναι η καταλληλότερη εποχή για να κάνεις τατουάζ, ποιοι είναι οι πιθανοί κίνδυνοι από την έκθεση των τατουάζ στον ήλιο, πώς μπορείς να τα προστατέψεις από τον ήλιο, ποια είναι τα καλύτερα αντηλιακά για την προστασία σου!

8 Αιθέρια Έλαια με εντομοαπωθητικές ιδιότητες

Στο παρόν άρθρο θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για τα αιθέρια έλαια και τις εντομοαπωθητικές ιδιότητές τους, ποια φυσικά αιθέρια έλαια προστατεύουν από τα ενοχλητικά έντομα, ποιες είναι οι ιδιότητές τους, και πώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις για να δεις αποτέλεσμα.