facebook pixel pageview facebook pixel pageview
Box Now Lockers | Πανελλαδική παράδοση εντός 48 ωρών σε αυτόματη θυρίδα παραλαβής

Η νέα συνεργασία του online φαρμακείου DPharmacy με τη σύγχρονη εταιρεία αυτόματων μηχανημάτων παραλαβής δεμάτων BOX NOW σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις το πακέτο σου όπου και όποτε θέλεις.

Ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό με τη βοήθεια της Intermed!

Στο παρόν άρθρο θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας υγιή και λαμπερή ενσωματώνοντας απλά, αλλά σημαντικά βήματα στην καθημερινή σας ρουτίνα. 

Εχινάκεια ή Echinacea: Θωράκισε τον οργανισμό σου φυσικά!

Μπορεί οι ιδιότητες του φυτού αυτού να μην έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως, όμως τα σκευάσματα που το περιέχουν προτιμώνται σε παγκόσμια κλίμακα από όσους επιθυμούν να προστατεύσουν και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους!

Πώς και πότε χρησιμοποιείται το serum

Μάθε για όλα τα οφέλη του serum και πώς να επιλέγεις το κατάλληλο! Η βαθιά ενυδάτωση είναι απολύτως απαραίτητη για μια όμορφη επιδερμίδα. Έτσι, λοιπόν, εκτός από την ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας, έχει δημιουργηθεί κι ο φυσικός ορός ενυδάτωσης ή αλλιώς serum.

5 λύσεις να απαλλαγείς από τους πόνους στο στομάχι με φυσικό τρόπο

5 λύσεις να απαλλαγείς από τους πόνους στο στομάχι με φυσικό τρόπο. Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απαλλαγείς από το στομαχόπονο μια για πάντα.Με τη βοήθεια ορισμένων φυσικών θεραπειών, τροφών και φυτικών ελαίων, ο πόνος στο στομάχι μπορεί να περάσει σύντομα.

Πως να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα στην εμμηνόπαυση

Η εμμηνόπαυση είναι μία φυσιολογική κατάσταση για κάθε γυναίκα. Μη σε τρομάζει! Δες την με άλλο μάτι και πες όχι στην ξηρότητα της εμμηνόπαυσης!

Tι είναι το φαινόμενο MASKNE και πως αντιμετωπίζεται

Tι είναι το φαινόμενο MASKNE και πως αντιμετωπίζεται. Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για την πρόληψη κατά του φαινομένου MASKNE. 

To Dpharmacy.gr ανανεώθηκε!

Μάθε όλες τις νέες λειτουργίες! Στο νέο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις εύκολα και απλά χιλιάδες φαρμακευτικά προιόντα, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και φυσικά μεγάλες προσφορές.