facebook pixel pageview facebook pixel pageview
Γιατί να προτιμήσετε mists αντί για άρωμα το Καλοκαίρι

Ανακαλύψτε τους λόγους που κάνουν τα mist να ξεπερνούν τα κλασσικά αρώματα το Καλοκαίρι, προσφέροντας αίσθηση ευεξίας σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Πως να διαλέξεις το ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | Οδηγός Αγορών

Ανακαλύψτε τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες ιδέες δώρου που θα ενθουσιάσουν εκείνη και εκείνον για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!!

Βεντούζες σιλικόνης: Κυτταρίτιδα και άλλες 6 χρήσεις!

Τι είναι οι βεντούζες σιλικόνης; Ποιος είναι ο τρόπος χρήσης τους και πως βοηθούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας; Ανακάλυψε όλα τα οφέλη της θεραπείας με βεντούζες και απόκτησε υγιές και σφριγηλό δέρμα. 

Μαγιά : Ο θαυματουργός μύκητας για τη διατροφή σου!

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθεις για τα οφέλη της μαγιάς, γιατί θεωρείται superfood, πώς να τη χρησιμοποιείς, ποια είναι τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την πρόσληψή της και πώς να την ενσωματώσεις σε μια υγιεινή διατροφή.

Τσίμπημα από μωβ μέδουσα ένα απλό μυστικό για να το αντιμετωπίσεις

Ξέρεις πως μπορείς να αντιμετωπίσεις το τσίμπημα από μια μωβ μέδουσα με αποτελεσματικό τρόπο. Στο νέο άρθρο από την ομάδα του Dpharmacy θα μάθεις πως να αντιμετωπίσεις το τσίμπημα μαζί με ένα απλό μυστικό που θα σε ανακουφίσει!

4 μοναδικά tips για αποτοξίνωση του οργανισμού και απώλεια βάρους!

Στο παρόν άρθρο θα βρεις χρήσιμες συμβουλές για την αποτοξίνωση του οργανισμού σου και την επίτευξη της σωματικής σου ευεξίας!Πότε χρειάζεται το σώμα σου αποτοξίνωση,πώς θα το καταλάβεις, πώς θα κάνεις εύκολα και ανώδυνα αποτοξίνωση,ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα ,φυσικά και χημικά. 

 

Κυτταρίτιδα: Πώς θα απαλλαγείς μέχρι το καλοκαίρι

Στο παρόν άρθρο θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την κυτταρίτιδα, το πιο συνηθισμένο πρόβλημα των γυναικών, τί είναι η κυτταρίτιδα, από τι προκαλείται, μπορεί να καταπολεμηθεί και με ποιους τρόπους θα την αντιμετωπίσετε.

Συσκευές αρωματοθεραπείας: ο σύμμαχός σας για ψυχική και σωματική ευεξία

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για την αρωματοθεραπεία και τις συσκευές αρωματοθεραπείας.Τί είναι η αρωματοθεραπεία ,ποια είναι τα οφέλη της, τί συσκευές αρωματοθεραπείας υπάρχουν, πώς χρησιμοποιούνται.

Πώς θα ενυδατώσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές;

Πώς θα ενυδατώσεις το δέρμα σου μετά τις καλοκαιρινές διακοπές;Τί προβλήματα δημιουργεί η έκθεση στον ήλιο στο πρόσωπο,το σώμα και τα μαλλιά σου καιπώς θα τα αντιμετωπίσεις?

Air condition & Μυϊκοί πόνοι

Πώς μπορείς να αποφύγεις του έντονους μυϊκούς πόνους που προκαλεί η παρατεταμένη χρήση του air condition; Πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε το air condition και τί να κάνετε για να αντιμετωπίσετε μυϊκούς πόνους που συχνά προκαλεί η κακή χρήση του;