facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Φαρμακείο σκύλου: Τι πρέπει να περιλαμβάνει

featured_image

Στο νέο μας άρθρο ετοιμάσαμε μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη λίστα για το φαρμακείο του σκύλου. Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα φαρμακείο σκύλου για τα επείγοντα ιατρικά προβλήματα του κατοικίδιου σας. 

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπορούν να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή, είτε βρίσκεστε στο σπίτι, είτε κάνετε δουλειές στην πόλη είτε ταξιδεύετε. Όταν βρεθείτε σε τέτοια κατάσταση, θα πρέπει να είστε πάντα εφοδιασμένοι με ένα φαρμακείο για το σκύλο σας, εκτός από το δικό σας. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα κουτί πρώτων βοηθειών για τον σκύλου σας.

 

Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα φαρμακείο σκύλου για τα επείγοντα ιατρικά προβλήματα του. Εκτός από αυτά τα στοιχεία, φροντίστε να συμπεριλάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν τον σκύλο σας, συμπεριλαμβανομένου ενός αντιγράφου ιατρικών αρχείων, αρχείων εμβολιασμού και αριθμούς τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης.

 

Αυτός ο πρακτικός οδηγός παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις πρώτες βοήθειες, τις αξιολογήσεις ασθενειών και τραυματισμών και μια λίστα τοξικών τροφίμων. Ο εύχρηστος οδηγός σάς βοηθά επίσης να προβλέψετε προβλήματα σχετικά με τις συμβουλές σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένου ενός οδηγού προετοιμασίας φυσικών καταστροφών και επιβίωσης.

 

Στο παρόν άρθρο θα βρεις την καλύτερη και πιο οργανωμένη λίστα για το φαρμακείο του σκύλου σου!

 

 

 

Λίστα φαρμακείου για το σκύλο σου!

Αναλυτικά το κουτί πρώτων βοηθειών του σκύλου σας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

 

Γάζες

Οι γάζες αποτελούν ένα εξαιρετικό απαραίτητο στοιχείο πρώτων βοηθειών που πρέπει πάντα να έχετε σε ένα φαρμακείο σκύλου σε περίπτωση τραυματισμού.  Προτιμήστε ιδιαίτερα τις λευκές, ιατρικές γάζες χωρίς λάτεξ για μεγαλύτερη άνεση.

 

Αυτοκόλλητοι επίδεσμοι

Οι αυτοκόλλητοι επίδεσμοι είναι επίσης από τα βασικά προϊόντα για ένα φαρμακείο σκύλου. Πιο συγκεκριμένα οι αδιάβροχοι επίδεσμοι θα βολέψουν πολύ το σκύλο σας σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού καθώς αφαιρείται εύκολα χωρίς να κολλάει στο τρίχωμα.

 

Αυτοκόλλητη ταινία

Οι αυτοκόλλητες ταινίες είναι ελαστικές και βοηθούν το δέρμα να αναπνεύσει. Οι περισσότερες συσκευασίες περιλαμβάνουν ταινίες αρκετών μέτρων διασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης πρώτων βοηθειών.

 

Βαμβάκι

Από ένα πλήρες φαρμακείο σκύλου δεν πρέπει φυσικά να λείπει το βαμβάκι.Το βαμβάκι είτε το απλό είτε οργανικό μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά τόσο στην εφαρμογή φαρμάκων όσο και στον καθαρισμό κοψιμάτων ή πληγών του σκύλου σας.

 

Υπεροξείδιο του υδρογόνου

Ένα αντισηπτικό όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε στο φαρμακείο του σκύλου σας, για να αποτρέψετε τη μόλυνση σε περίπτωση οποιουδήποτε τραυματισμού.

 

Αντιβιωτικό σπρέυ ή αλοιφή

Μη τοξική αλοιφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία κοψίματος, πληγών, εξανθημάτων, ξηρού δέρματος και αλλεργιών και είναι ασφαλής για σκύλους εάν καταποθεί κατά λάθος, καθιστώντας την ένα εξαιρετικό αντικείμενο έκτακτης ανάγκης.

 

 

 

Στο Dpharmacy θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα Pet shop

 

 

Θήκη χαπιών

Η θήκη χαπιών είναι ίσως από τα πιο σημαντικά προϊόντα που χρειάζεστε στο φαρμακείο για το σκυλί σας. Μπορείτε να προμηθευτείτε θήκες χαπιών σε διάφορα μεγέθη, ημερήσιες ή εβδομαδιαίες ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου σας. 

 

Ψαλίδια

Απαραίτητο αξεσουάρ στο κιτ πρώτων βοηθειών σας είναι το ψαλιδάκι, με το οποίο θα κόψετε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης τις γάζες και τους επιδέσμους σας.

 

Τσιμπιδάκι

Το τσιμπιδάκι είναι απαραίτητο για κάθε κιτ πρώτων βοηθειών. Προτιμήστε ιδανικά ένα τσιμπιδάκι  με λοξές άκρες από ανοξείδωτο χάλυβα για να μαζεύετε θραύσματα από το πόδι του σκύλου σας σε περίπτωση που πατήσει κάτι αιχμηρό κατά την έξοδό σας.

 

Τσιμπιδάκι αφαίρεσης τσιμπουριών

Καθώς έρχεται η άνοιξη ο σκύλος σας κινδυνεύει από τα ενοχλητικά τσιμπούρια και ψύλλους. Το τσιμπιδάκι αφαίρεσης τσιμπουριών θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον σκύλο σας άμεσα από τη φαγούρα.

 

Μεγεθυντικός φακός

Ο μεγεθυντικός φακός αποτελεί ακόμα ένα αδιαμφισβήτητα απαραίτητο εργαλείο για το φαρμακείο του σκύλου σας.Ένας μεγεθυντικός φακός μπορεί να μεγεθύνει κοψίματα, πληγές, θραύσματα και άλλα έως και τρεις φορές σε σχέση με έναν απλό φακό, καθιστώντας πιο εύκολη την διαδικασία σας.

 

Φίμωτρο

Ο σκύλος σας μπορεί να γίνει νευρικός και υπερκινητικός εάν πληγωθεί και ένα ρύγχος μπορεί να τον βοηθήσει να μην δαγκώσει το χτύπημα. Είναι λειτουργικό για οποιουδήποτε μεγέθους σκύλο.

 

Λουρί και κολάρο

Σε ένα ατύχημα ή άλλη έκτακτη ανάγκη, το κολάρο του σκύλου σας μπορεί να αποκολληθεί ή το λουρί μπορεί να σπάσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα επιπλέον διαθέσιμο, όπως αυτό το αδιάβροχο, ανακλαστικό σετ.

 

Μπολ

Ένα φορητό μπολ σκύλου είναι απαραίτητο για κάθε ιδιοκτήτη σκύλου εν κινήσει.

 

Στο Dpharmacy θα βρεις δεκάδες Προϊόντα Pet Shop Για Γάτες & Σκύλους

← Previous Next →