facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Σχολικές τσάντες & backpacks τώρα στο Dpharmacy!

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα βρεις μοναδικά backpacks που θα λύσουν το πρόβλημά σου! Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις σχολικές τσάντες για αγόρια και κορίτσια σε μοναδικά σχέδια και φυσικά στις πιο φοβερές τιμές!

 

Τα σχολεία ανοίγουν και εσύ ακόμα δεν έχεις βρεί σχολική τσάντα για τα παιδιά; Στο παρόν άρθρο θα βρεις μοναδικά backpacks που θα λύσουν το πρόβλημά σου! Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις σχολικές τσάντες για αγόρια και κορίτσια σε μοναδικά σχέδια και φυσικά στις πιο φοβερές τιμές!

 

 

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα όταν έρχεται ο Σεπτέμβρης και ανοίγουν τα σχολεία είναι η σχολική τσάντα του παιδιού μας.Είναι πλέον τόσο συνηθισμένο να βλέπουμε ανθρώπους στο δρόμο με backpacks ή σακίδιο πλάτης.Είναι βέβαιο πως τα σακίδια πλάτης είναι άνετα και πολύ βολικά, σίγουρα πιο βολικά από τις κοινές τσάντες ή τις τσάντες σχολείου! Πώς θα επιλέξετε όμως την καλύτερη σχολική τσάντα ή backpack; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

 

 

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τις καλύτερες σχολικές τσάντες στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 

 

 

Μπορούν τα σακίδια πλάτης (backpacks) να προκαλέσουν προβλήματα;

 

Ένα σακίδιο πλάτης η μια σχολική τσάντα, που δεν χρησιμοποιείται σωστά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πλάτη ή ακόμα και τραυματισμό.

Δείτε πώς:

  • Βάζοντας ένα μεγάλο βάρος στους ώμους σας με λάθος τρόπο, η δύναμη του βάρους μπορεί να σας τραβήξει προς τα πίσω.

 

Έτσι, οι άνθρωποι που κουβαλούν βαριά σακίδια πλάτης ή βαριές σχολικές τσάντες μερικές φορές γέρνουν προς τα εμπρός.

 

Λόγω του μεγάλου βάρους και αυτής της αφύσικης θέσης, μπορεί να προκαλέσουν πόνο στον ώμο, τον αυχένα και την πλάτη.

  • Εάν φοράτε το σακίδιο σας πάνω από έναν μόνο ώμο ή μεταφέρετε τα βιβλία σας σε μια τσάντα που φοριέται χιαστή, μπορεί να καταλήξετε να γέρνετε προς τη μία πλευρά για να αντισταθμίσετε το επιπλέον βάρος. Μπορεί να αναπτύξετε πόνο στο κάτω και στο πάνω μέρος της πλάτης και να καταπονήσετε τους ώμους και τον αυχένα σας.
  • Σφιχτοί, στενοί ιμάντες που βυθίζονται στους ώμους σας μπορεί να προκαλέσουν μυρμήγκιασμα, μούδιασμα και αδυναμία στα χέρια και τους ώμους σας.
  • Η μεταφορά ενός βαριού πακέτου αυξάνει τον κίνδυνο πτώσης, ιδιαίτερα σε σκάλες ή σε άλλα μέρη όπου το σακίδιο ή η σχολική τσάντα προκαλούν ανισορροπία.
  • Οι άνθρωποι που προτιμούν τα μεγάλα backpacks συχνά δεν αντιλαμβάνονται πόσο χώρο καταλαμβάνουν αυτές οι σχολικές τσάντες και μποροεί να προκληθούν ατυχήματα όταν γυρίζουν ή κινούνται σε στενούς χώρους, όπως στους διαδρόμους του σχολείου ή τουσχολικού λεωφορείου. Οι μαθητές είναι επίσης πολύ εύκολο να τραυματιστούν καθώς συνωστίζονται σε στενούς χώρους.

 

 

Πώς μπορείτε να ξέρετε εάν το σακίδιο πλάτης (backpacks)σας μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα;

 

Μπορεί να χρειαστεί να βάλετε λιγότερα αντικείμενα στο backpack σας ή να το μεταφέρετε διαφορετικά εάν:

  • Δυσκολεύεστε να βάλετε ή να βγάλετε το σακίδιό σας.
  • Πρέπει να σκύβετε προς τα εμπρός για να μεταφέρετε τη σχολική σας τσάντα.
  • Έχετε πόνους στην πλάτη.

 

 

Εάν προσαρμόσετε το βάρος ή τον τρόπο που μεταφέρετε τη σχολική σας τσάντα πλάτης αλλά εξακολουθείτε να έχετε πόνο στην πλάτη ή μούδιασμα ή αδυναμία στα χέρια ή τα πόδια σας, μιλήστε με το γιατρό σας.

 

 

 

Bρες τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τις καλύτερες σχολικές τσάντες!

 

 

Πώς θα κάνετε το σακίδιό σας λειτουργικό για εσάς;

Τα σακίδια είναι καλύτερη επιλογή από τις τσάντες ώμου ή χιαστί για τη μεταφορά βιβλίων και προμηθειών.

 

Αυτό συμβαίνει επειδή το βάρος της συσκευασίας απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το σώμα σας. Οι ισχυρότεροι μύες του σώματος - η πλάτη και οι κοιλιακοί μύες - υποστηρίζονται από το backpack.

  • Σκεφτείτε την κατασκευή. Αναζητήστε μια τσάντα με δύο ιμάντες με επένδυση που περνούν πάνω από τους ώμους σας. Όσο πιο φαρδείς είναι οι ιμάντες, τόσο το καλύτερο. Αναζητήστε ένα σακίδιο πλάτης με ζώνη μέσης, που σας βοηθά να απλώσετε το βάρος πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Τα σακίδια με πολλαπλές θήκες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην κατανομή του βάρους. Και η επιλογή ενός ελαφρού σακιδίου πλάτης βοηθά να διατηρείτε το βάρος υπό έλεγχο.

 

 

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σακίδιο πλάτης (backpacks);

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να αποφύγετε πόνους στην πλάτη και άλλα προβλήματα.

 

1)Ελαφρώστε το φορτίο:

  • Ανεξάρτητα από το πόσο καλά σχεδιασμένο είναι το σακίδιο, το λιγότερο βάρος είναι πάντα καλύτερο. Χρησιμοποιήστε τη ζυγαριά του μπάνιου για να ελέγξετε ότι ένα πακέτο δεν υπερβαίνει το 10% έως 20% του σωματικού σας βάρους (για παράδειγμα, εάν ζυγίζετε 80 κιλά, δεν πρέπει να έχετε μαζί σας σακίδιο που ζυγίζει περισσότερο από 8 έως 15 κιλά).
  • Χρησιμοποιήστε το προσωπικό σας ντουλαπάκι κατά τη διάρκεια της ημέρας αντί να κουβαλάτε στη σχολική τσάντα τα βιβλία ολόκληρης της ημέρας.
  • Ετοιμάστε το σακίδιό σας τοποθετώντας τα πιο βαριά αντικείμενα πιο κοντά στην πλάτη σας.
  • Μην ρίχνετε όλα τα πράγματά σας στην κύρια θήκη. Χρησιμοποιήστε τις πλαϊνές τσέπες για να κατανεμηθεί το βάρος ομοιόμορφα.
  • Εάν το backpack σας είναι πραγματικά βαρύ και δεν μπορείτε να σηκώσετε τον αριθμό των βιβλίων που χρειάζεστε, βγάλτε μερικά από τα βιβλία από τη τσάντα σχολείου και πάρτε τα στα χέρια σας.

 

2)Μεταφέρετε και σηκώνετε σωστά το σακίδιο:

  • Χρησιμοποιήστε και τους δύο ιμάντες ώμου. Οι τσάντες που είναι κρεμασμένες στον ώμο ή στο στήθος, ή που έχουν μόνο έναν ιμάντα, μπορεί να καταπονήσουν τους μύες.
  • Σφίξτε τους ιμάντες αρκετά ώστε το σακίδιο πλάτης να ακουμπά απόλυτα στην πλάτη σας. Το πακέτο πρέπει να ακουμπά ομοιόμορφα στη μέση της πλάτης και να μην πέφτει μέχρι την ουρά.
  • Η παραλαβή του σακιδίου με τον σωστό τρόπο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τραυματισμούς στην πλάτη. Όπως με κάθε μεγάλο βάρος, λυγίστε τα γόνατα και πιάστε το σακίδιο και με τα δύο χέρια για να το σηκώσετε στους ώμους.

 

3)Ενισχύστε τον κορμό σας:

  • Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτρέψετε τον τραυματισμό της πλάτης είναι να ενισχύσετε τους σταθεροποιητικούς μυες του κορμού σας, συμπεριλαμβανομένων των μυών της μέσης και της κοιλιάς. Η προπόνηση με βάρη, το pilates και η γιόγκα είναι όλα αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση αυτών των μυών του κορμού.

 

 

Πρόλαβε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τις καλύτερες σχολικές τσάντες και backpacks!

← Previous Next →