facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Κερατίνη Ο ιδανικός σύμμαχος για τα μαλλιά σας

featured_image

Στον παρόν άρθρο θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την κερατίνη.Τί είναι, ποια είναι τα οφέλη της, πώς θα επιλέξε

Στον παρόν άρθρο θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την κερατίνη.Τί είναι, ποια είναι τα οφέλη της, πώς θα επιλέξεις τα σωστά προϊόντα κερατίνης, πόσο αποτελεσματικά είναι.

        

Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες σε καθημερινή βάση. Όλες θέλουμε να έχουμε περιποιημένα, καλοχτενισμένα και όμορφα μαλλιά. Και, κυρίως, θέλουμε να βλέπουμε στον καθρέφτη μας μαλλιά, τα οποία δε φριζάρουν.Η κερατίνη αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο συστατικό που φαίνεται να δίνει λύση στο αιώνιο πρόβλημα των γυναικών.Τα προϊόντα μαλλιών κερατίνης είναι παντού στις μέρες μας, στο διαδίκτυο, σε περιοδικά, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσπαθούν να μας δελεάσουν για να τα δοκιμάσουμε.

Το θέμα είναι να μάθουμε τι ακριβώς είναι η κερατίνη  και αν όντως λειτουργούν πραγματικά τα προϊόντα μαλλιών κερατίνης.

                                                                                                                      

                                                                                           

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα προϊόντα κερατίνης    

 

 

 Περιεχόμενα: 

 

 

Τι είναι η κερατίνη;

H κερατίνη είναι ένα σημαντικό συστατικό των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Είναι μια ζωτική πρωτεΐνη που βοηθά στη σύνθεση τόσο της εσωτερικής  όσο και της εξωτερικής δομή των μαλλιών. Θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Τα αποτελέσματα της έλλειψης κερατίνης από τον οργανισμό είναι το σπάσιμο της τρίχας, το φριζάρισμα και η γενικότερη φθορά των μαλλιών.Η απώλεια κερατίνης έχει να κάνει κατά βάση με εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η θερμότητα και ο αέρας.

 

Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση σε θερμότητα, ακτίνες UV και άλλα φυσικά στοιχεία όπως το θαλασσινό νερό και ο άνεμος, μπορεί να προκαλέσει μέτρια έως ακραία απώλεια κερατίνης. Όσο πιο συχνά, λοιπόν, στεγνώνετε τα μαλλιά σας και τα εκθέτετε σε υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να τα προστατεύετε ή να αναπληρώνετε τακτικά την κερατίνη τους, τόσο πιο σοβαρή θα είναι η ζημιά.

 

 

Ποια είναι τα οφέλη των προϊόντων κερατίνης για τα μαλλιά;

H κερατίνη μπορεί να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας προϊόντα κερατίνης στα μαλλιά γίνονται πιο μαλακά, πιο απαλά και λιγότερο επιρρεπή στο φριζάρισμα. Σε εύθραυστα ή κατεστραμμένα μαλλιά, τα προϊόντα κερατίνης μπορούν να αναπληρώσουν και να προστατεύσουν τη φυσική πρωτεΐνη κερατίνης των μαλλιών, αντιστρέφοντας έτσι μερικές από τις ζημιές και αποτρέποντας μελλοντική φθορά. Πάνω από όλα, αυτά τα προϊόντα κερατίνης έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν δραματικά την ελαστικότητα των μαλλιών σας, δίνοντας στα μαλλιά σας μια πιο υγιή, και πιο νεανική όψη.

 

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα προϊόντα κερατίνης     

 

 

Προϊόντα κερατίνης και θεραπείες ισιώματος κερατίνης: Ποια είναι η διαφορά;

Οι περισσότεροι τείνουν να θεωρούν ότι τα προϊόντα κερατίνης και οι θεραπείες ισιώματος κερατίνης είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Είναι πολύ σημαντικό όμως να γίνει αντιληπτό ότι αυτό δεν ισχύει. Οι θεραπείες ισιώματος της κερατίνης, το είδος που υπόσχεται ημιμόνιμα ισιωμένα μαλλιά, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για τα μαλλιά ενώ, τα προϊόντα που είναι εμπλουτισμένα με κερατίνη έχουν σαν αποτέλεσμα την ενδυνάμωση και τη θρέψη των μαλλιών.

 

Με απλά λόγια, τα προϊόντα κερατίνης είναι επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου περιποίησης μαλλιών που είναι εμπλουτισμένα με πρωτεΐνη κερατίνης και άλλα συστατικά που τρέφουν και αναδομούν τα μαλλιά. Είναι ασφαλή και εύχρηστα στο σπίτι, σε αντίθεση με τις θεραπείες ισιώματος κερατίνης που πρέπει να εφαρμόζονται αποκλειστικά σε κομμωτήριο. Εκτός από το ότι είναι ασφαλή και εύχρηστα, τα προϊόντα κερατίνης είναι επίσης εξαιρετικά προσιτά οικονομικά. Οι θεραπείες κερατίνης, από την άλλη πλευρά, μπορούν να είναι αρκετά δαπανηρές ανά εφαρμογή.

 

Σε αντίθεση με τα προϊόντα κερατίνης, οι θεραπείες ισιώματος κερατίνης πραγματοποιούνται μόνο στα κομμωτήρια. Πρόκειται για ημι-μόνιμες θεραπείες μαλλιών που απαλύνουν την τρίχα εφαρμόζοντας μια υγρή μορφή κερατίνης με ένα χημικό συντηρητικό το οποίο αλλάζει τη φυσική δομή της τρίχας και εξασφαλίζει ίσια μαλλιά μετά το στέγνωμα χωρίς να χρησιμοποιηθεί κανένα άλλο βοήθημα, πιστολάκι μαλλιών ή ισιωτικό. H πιο αξιοσημείωτη και η πιο διαβόητη θεραπεία είναι η Brazilian Κeratin. Αυτό το είδος θεραπείας ισιώματος κερατίνης δεν είναι απλώς απίστευτα χρονοβόρο, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ακριβό.Εκτός από το ότι είναι δαπανηρές και χρονοβόρες, ορισμένες θεραπείες ισιώματος κερατίνης μπορεί να είναι μη ασφαλείς.

 

Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), οι θεραπείες κομμωτηρίου μπορεί να είναι πιθανός κίνδυνος για την υγεία εάν περιέχουν χημικά συντηρητικά, όπως η φορμαλδεΰδη.

 

 

Ανακάλυψε τώρα στο Online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών! 

 

 

Πώς θα επιλέξετε τα σωστά προϊόντα κερατίνης;

Με τόσα πολλά προϊόντα κερατίνης στην αγορά, είναι πολύ δύσκολο να διαλέξει κανείς αυτά που πραγματικά είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλή προϊόντα κερατίνης, βεβαιωθείτε ότι προμηθεύεστε επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου, επώνυμα και με πιστοποιήσεις ενώ καλό είναι να αποφεύγετε τις αγορές από άγνωστους πωλητές στο διαδίκτυο. Πρέπει επίσης να διαβάσετε τα συστατικά των προϊόντων κερατίνης σας. Δεν πρέπει να περιέχουν χημικές ουσίες που απαγορεύονται από το FDA(Υπηρεσία Φαρμάκων και Τροφίμων), όπως η φορμαλδεΰδη. Το FDA προειδοποίησε επίσημα για αυτές τις δυνητικά πολύ επιβλαβείς θεραπείες - και ευτυχώς, η συντριπτική πλειονότητα των θεραπειών κερατίνης και των προϊόντων κερατίνης στην αγορά δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες. 

 

Φυσικά, τα καλύτερα σαμπουάν κερατίνης, μαλακτικές κρέμες,μάσκες κερατίνης και εξομαλυντικές θεραπείες κερατίνης έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θειικά άλατα, καθώς τα θειικά άλατα μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά και να εξασθενίσουν το χρώμα των μαλλιών με την πάροδο του χρόνου. Τα καλύτερα προϊόντα κερατίνης περιέχουν συστατικά που αγαπούν τα μαλλιά, όπως πρωτεΐνη σόγιας, ελαιόλαδο και υδρολυμένη κερατίνη. Μαζί με τη θεραπεία των μαλλιών σας εξωτερικά με προϊόντα κερατίνης , είναι σημαντικό να εντάξετε στην καθημερινότητά σας μια ισορροπημένη διατροφή για πιο ολοκληρωμένη θρέψη και αναδόμηση.

 

Μια ισορροπημένη διατροφή που αναμένεται να κάνει τα μαλλιά σας να λάμπουν από υγεία περιλαμβάνει άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία άπαχων πρωτεϊνών όπως πουλερικά, αυγά και ελληνικό γιαούρτι.

 

 

Είναι τα προϊόντα κερατίνης πραγματικά αποτελεσματικά;

Τα προϊόντα μαλλιών κερατίνης εάν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χρησιμοποιούνται σωστά πραγματικά μπορούν να κάνουν θαύματα στα μαλλιά σας.Εάν έχετε εύθραυστα ή κατεστραμμένα μαλλιά, τα προϊόντα κερατίνης μπορεί να είναι η λύση που ψάχνετε!

 

 

Ανακάλυψε τώρα στο Online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών!

 

  


Πηγή κεντρικής εικόνας [1]

← Previous Next →