facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Camping:12 λόγοι να το επιλέξεις για τις φετινές σου διακοπές

featured_image

Στον παρόν άρθρο θα ανακαλύψεις τα πλεονεκτήματα του κάμπινγκ, ποια είναι τα οφέλη που σου παρέχει, για ποιους λόγους να το επιλέξεις για τις διακοπές σου, ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός που πρέπει να έχεις!

Τι καλύτερο από Camping (κάμπινγκ) διακοπές το καλοκαίρι! Αν αγαπάς το κάμπινγκ στον παρόν άρθρο θα ανακαλύψεις τα πλεονεκτήματα του, ποια είναι τα οφέλη που σου παρέχει, για ποιους λόγους να το επιλέξεις για τις διακοπές σου για το καλοκαίρι ενώ στο τέλος θα βρεις χρήσιμες προτάσεις για τον απαραίτητο εξοπλισμό που πρέπει να έχεις!

Προσφορές σε είδη Camping Dpharmacy.gr 

 

To καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και όλοι αναζητάμε τον καλύτερο προορισμό για τις διακοπές μας! Eάν είστε λάτρεις της φύσης ή απλά αποζητάτε πιο ανέμελες και σίγουρα πιο οικονομικές διακοπές μία είναι η λύση -το camping! Tο κάμπινγκ προσφέρει άφθονα οφέλη τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και νέους. Όταν περνάτε χρόνο στο σπίτι στη συνηθισμένη σας ρουτίνα, μπορεί να μην συνειδητοποιείτε πόσο σας λείπει η φύση.

 

Τα οφέλη του camping

To κάμπινγκ έχει πολλά οφέλη για όλες τις ηλικίες, δεδομένου ότι περνάτε το χρόνο σας στη φύση, πολλά από τα οποία θα βρείτε παρακάτω:

 

Μείωση άγχους

Ξεχάστε το φόρτο εργασίας και το επιβαρυμένο πρόγραμμα για όσο καιρό κάνετε κάμπινγκ! Στο κάμπινγκ ο χρόνος και το πρόγραμμα δεν έχουν καμία σημασία αφού δεν υπάρχει τίποτα που να σας διακόπτει ή να απαιτεί την προσοχή σας. Φυσικό επακόλουθο αυτού του τρόπου ζωής είναι η μείωση του στρες και η χαλάρωση που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού.

 

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα είδη Camping

 

 

Καθαρός αέρας

Μπορεί να μην συνειδητοποιείτε πόσο σπάνιος είναι ο καθαρός αέρας στην καθημερινότητά σας. Όταν πηγαίνετε για κάμπινγκ, έχετε τις υπέροχες μυρωδιές του εξωτερικού χώρου, καθώς και τη μυρωδιά του δείπνου που μαγειρεύετε πάνω από μια ανοιχτή φωτιά.

 

 

Κοινωνικοποίηση

Μία από τις καλύτερες και πιο σημαντικές πτυχές του κάμπινγκ είναι πώς σας βοηθά να χτίσετε και να ενδυναμώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όταν πηγαίνετε για κάμπινγκ με φίλους ή οικογένεια, έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ,χωρίς περισπασμούς.

 

 

Φυσική κατάσταση

Ο χρόνος που αφιερώνετε στο κάμπινγκ θα βελτιώσει αποδεδειγμένα τη φυσική σας κατάσταση. Στήνετε σκηνή, μαζεύετε ξύλα, πάτε για πεζοπορία. Στο σπίτι, κάνουμε συχνά καθιστική ζωή που δεν προάγει τη φυσική κατάσταση. Όταν κάνετε κάμπινγκ, αναγκαστικά καταπιάνεστε με δραστηριότητες που ασκούν το σώμα σας και αυξάνουν τον καρδιακό σας ρυθμό.

 

 

Έλλειψη ξυπνητηριών

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κοιμηθήκατε αργά χωρίς ξυπνητήρι για να σας ξυπνήσει την επόμενη ημέρα; Όταν κάνετε κάμπινγκ, τα μόνα ξυπνητήρια που έχετε είναι ο ήλιος και το κελάηδημα των πουλιών. Ένα τέτοιο ξύπνημα είναι μια εμπειρία που όλοι πρέπει να έχουν ανά τακτά διαστήματα.

 

 

 Βρες τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy προϊόντα για camping στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

 

<<Αποτοξίνωση>> από την τεχνολογία

Το κάμπινγκ είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να ξεφύγουν από τις οθόνες τους. Στην εξοχή, δεν βρίσκετε υπολογιστές, tablet ή τηλεοράσεις και υπάρχουν τόσα άλλα που μπορείτε να κάνετε ώστε ξεχνάτε την εξάρτηση από την τεχνολογία.

 

 

Εξαιρετικό φαγητό

Ακόμη και το φαγητό έχει καλύτερη γεύση όταν προετοιμάζεται σε εξωτερικούς χώρους. Η γεύση του φαγητού από το μαγείρεμα πάνω από μια φωτιά ή μια ψησταριά για κάμπινγκ είναι πολύ καλύτερη και δεν μπορεί να συγκριθεί με το μαγείρεμα στο φούρνο. Επιπλέον, τίποτα δεν ξεπερνά τα φαγητά που γίνονται σε αναμμένη φωτιά!

 

 

Σύνδεση με τη φύση

Όταν κάνετε κάμπινγκ, έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσετε την άγρια ​​ζωή και να απολαύσετε τα αστέρια μακριά από τα λαμπερά φώτα της πόλης. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας προσφέρει μεγαλύτερη γαλήνη και ψυχική ηρεμία!

 

 

Ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων

Δεν μπορείτε παρά να αναπτύξετε νέες δεξιότητες κατά την κατασκήνωση. Όλοι στο ταξίδι συνεισφέρουν και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε νέα πράγματα. Μπορείτε να μάθετε πώς να στήνετε σκηνές, να δένετε κόμπους, να ανάβετε φωτιές, να μαγειρεύετε ένα νέο γεύμα και πολλά άλλα. Αυτές οι δεξιότητες είναι απαραίτητες ωστόσο δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να τις αναπτύξουμε στην καθημερινότητά μας!

 

Ενώ τα παραπάνω πλεονεκτήματα του κάμπινγκ ισχύουν για όλες τις ηλικίες υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα ειδικά για τους νεότερους κατασκηνωτές.

 

  1. Εκπαιδευτικές ευκαιρίες: Για τα παιδιά, ο χρόνος που αφιερώνεται στο κάμπινγκ είναι χρόνος εκμάθησης καθώς μαθαίνουν νέα πράγματα, όπως ψάρεμα, μαγείρεμα, πεζοπορία, δέσιμο κόμπων, πυρκαγιά, ασφάλεια, πρώτες βοήθειες και πολλά άλλα. 
  2. Αύξηση αυτοπεποίθησης: Είναι σημαντικό για τα παιδιά να γίνουν σταδιακά πιο ανεξάρτητα και πιο σίγουρα για τις δυνατότητές τους. Ένα από τα οφέλη του camping για τους νέους είναι ότι τους επιτρέπει να μάθουν την ανεξαρτησία σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Τα παιδιά αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς μαθαίνουν νέα πράγματα και έχουν εμπειρίες για πρώτη φορά.
  3. Οικογενειακές σχέσεις: Το κάμπινγκ είναι ευεργετικό για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, επειδή μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μελών της οικογένειας — αδερφών, γονέων και παιδιών. Θα επιστρέψετε όλοι στο σπίτι νιώθοντας πολύ πιο δυνατοί σαν ομάδα.

 

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις τον απαραίτητο εξοπλισμό για camping στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

 

Προτάσεις φαρμακείου σε είδη Camping!

 

Jilong Φουσκωτό Στρώμα Ύπνου Για Κάμπινγκ Ημίδιπλο 1τμχ

Cooler Bag Ισοθερμική Τσάντα Ψυγείο 24L 37x26x25cm Κόκκινο 1τμχ

 

 Jilong Φουσκωτό Στρώμα Ύπνου Για Κάμπινγκ Ημίδιπλο 1τμχ

 

Cooler Bag Ισοθερμική Τσάντα Ψυγείο 24L 37x26x25cm Κόκκινο 1τμχ

 

 Wenger Duffle bag Σακ Βουαγιάζ Τσάντα Ταξιδίου Weekend Σε Μαύρο Χρώμα Με Χωρητικότητα 38 lt

 

 
 

Maxy Camp Shower Ηλιακό Ντους Με Λάστιχο Για Κάμπινγκ 20lt 1τμχ 

 

 Quest Single Air Bed Στρώμα Αέρα Για Κάμπινγκ Μονό Με Βελούδινη Επιφάνεια 185x74cm 1τμχ

 

 
 

Hello Summer! Ψυγείο-Τσάντα Για Κάμπινγκ 34Cm X 17Cm X 28Cm 1 Τμχ

 

 

 Bobble Insulate Mint Θερμός Βεραμάν 442ml

 

24Bottles Clima Ανοξείδωτο Μπουκάλι Νερού-Θερμός Με Φίλτρο Για Τσάι Cloud & Mist 500ml

 

 

 Cer'8 Junior Εντομοαπωθητικά Αυτοκόλλητα Για Προστασία Από Τα Κουνούπια 48 τμχ

 

 

 Frezyderm Crilen Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Για Προστασία Από Τα Τσιμπήματα Εντόμων 125ml

 

 

 24Bottles Clima Morning Glory Ανοξείδωτο Μπουκάλι Νερού - Θερμός 330ml

 

 

← Previous Next →