facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Serum ή Booster: βρες ποιο σου ταιριάζει

featured_image

Το Dpharmacy σου προτείνει τα καλύτερα serum και booster για μια ολοκληρωμένη περιποίηση του προσώπου σου!Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τα serum και τα booster, ποια είναι η διαφορά τους, ποια είναι τα οφέλη και τα συστατικά τους, και πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα σου!

Ένας πολύ συχνός προβληματισμός σχετικά με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου είναι η χρήση των serum και booster. Οι περισσότερες δεν γνωρίζουμε πραγματικά αν πρέπει να χρησιμοποιούμε ορούς ή booster και σε ποια συχνότητα.Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τα serum και τα booster, ποια είναι η διαφορά τους, ποια είναι τα οφέλη και τα συστατικά τους, και πώς θα επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν που χρειάζεται η επιδερμίδα σου.

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο

Προσφορές online φαρμακείο Dpharmacy.gr

Περιεχόμενα:

  • Τί είναι το booster και ποια τα οφέλη του
  • Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο booster;
  • Τί είναι το serum;
  • Ποια είναι τα οφέλη των serum;
  • Ποια είναι τα συστατικά των serum;
  • Με ποια σειρά να εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης του προσώπου σας;
  • Προτάσεις οnline φαρμακείου Dpharmacy για serum και booster

 

 

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος, άρα και το πιο περίπλοκο με μοναδικές ανάγκες και ανησυχίες. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει την εύρεση μιας καλής ρουτίνας περιποίησης του δέρματος.

 

Μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας απαιτεί ορισμένα σημαντικά βασικά προϊόντα - καθαριστικό, απολεπιστικό, κρέμα ημέρας με SPF και κρέμα νύχτας, αλλά μερικές φορές, το δέρμα σας χρειάζεται επιπλέον προϊόντα για να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα προβλήματα περιποίησης της επιδερμίδας, όπως μείωση και πρόληψη περαιτέρω σημαδιών γήρανσης, μελάγχρωσης, αφυδάτωσης και διευρυμένους πόρους.

 

Τα booster, serum και οι ειδικές θεραπείες  περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις συστατικών και έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να παρέχουν μια στοχευμένη λύση για συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος.

 

Με την πρώτη ματιά, οι διαφορές μεταξύ αυτών των τύπων προϊόντων μπορεί να φαίνονται λεπτές, αλλά η προσεκτικότερη εξέταση αποκαλύπτει ότι οι αποχρώσεις είναι απίστευτα σημαντικές για ορισμένους τύπους δέρματος και ανησυχίες.

 

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν περιποίησης!

 

 

Booster vs Serum

Τα booster και τα serum στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος (όπως μεγάλους πόρους, ανομοιόμορφο τόνο δέρματος και πρόωρη γήρανση). Με την πρώτη ματιά, οι διαφορές μεταξύ αυτών των τύπων προϊόντων μπορεί να φαίνονται λεπτές, αλλά η προσεκτικότερη εξέταση αποκαλύπτει ότι είναι απίστευτα σημαντικές για ορισμένους τύπους δέρματος και συγκεκριμένα προβλήματα.

Σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι κάθε εταιρεία φροντίδας δέρματος μπορεί να διαμορφώνει τα serum και τα booster της διαφορετικά. Επομένως πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά εστιάζοντας στην περιγραφή των προϊόντων και τη σύστασή τους.

 

 

Τί είναι το booster και ποια τα οφέλη του

Τα booster περιέχουν ισχυρές συγκεντρώσεις ενός βασικού συστατικού για το δέρμα ή ενός μείγματος συγκεκριμένης ομάδας συστατικών όπου οι παρόμοιες δομές κάθε συστατικού συνδυάζονται για να ενισχύσουν τα αποτελέσματα.

 

 

Οι υψηλές συγκεντρώσεις μπορούν να επιφέρουν απίστευτα αποτελέσματα για το δέρμα, αλλά ακόμη και αυτά τα λαμπερά συστατικά εξακολουθούν να χρειάζονται υποστήριξη. Γι' αυτό θα βρείτε άλλα ευεργετικά συστατικά (όπως αντιοξειδωτικά, συστατικά που αναζωογονούν το δέρμα και συστατικά αποκατάστασης του δέρματος) στις ενισχυτικές φόρμουλες μας.

 

Κάθε booster έχει σχεδιαστεί για να είναι ισχυρά αποτελεσματικό, αλλά εξαιρετικά ελαφρύ και να στρώνει εύκολα με τα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιείτε. Τα ενισχυτικά μπορούν να εφαρμοστούν μόνα τους ως ξεχωριστό βήμα ή να αναμειχθούν με τις ενυδατικές κρέμες ή τους ορούς σας χωρίς SPF. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε απευθείας στο δέρμα σας ή να τα ανακατέψετε με την κρέμα νύχτας και τον ορό σας. Τα booster μας είναι επίσης αρκετά απαλά ώστε να χρησιμοποιούνται γύρω από την περιοχή των ματιών σας!

 

Η διατήρηση μιας μακροχρόνιας σχέσης με αυτά τα συστατικά είναι ο τρόπος με τον οποίο αποκομίζετε τα πραγματικά οφέλη. Κάθε μέρα πρέπει να βοηθάτε το δέρμα σας να κάνει ό,τι δεν μπορεί πλέον (ή να το κάνει επίσης) μόνο του—εκεί τα ενισχυτικά υπερέχουν.

 

Λόγω των υψηλών συγκεντρώσεων ενισχυτών δέρματος χρησιμοποιούνται επίσης σε επαγγελματικές θεραπείες για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων θεραπειών όπως το microneedling.

 

 

Γνωρίστε παρακάτω τα οφέλη των booster και επιλέξτε το κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας.

 

Βρες τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα booster για την φροντίδα του προσώπου σου! 

 

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο booster;

Υπάρχουν οκτώ ενισχυτικά booster που στοχεύουν σε συγκεκριμένες ανησυχίες για την περιποίηση της επιδερμίδας:

 

Peptide Booster: 

Όκτώ αντιγηραντικά πεπτίδια που ενισχύουν ορατά το δέρμα και εκπαιδεύουν τα κύτταρα του δέρματος να ενεργούν σαν νεότερα, πιο υγιή κύτταρα. Το Peptide Booster μας προσφέρει έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό οκτώ εξαιρετικά στοχευμένων πεπτιδίων που λειτουργούν με ενυδατικά αμινοξέα και βασικά συστατικά αναπλήρωσης του δέρματος για να αυξήσουν ορατά την ανθεκτικότητα, τη σφριγηλότητα και την υφή του δέρματος. Αυτό το ελαφρύ booster για όλους τους τύπους δέρματος ξεκλειδώνει την ικανότητα του δέρματος να δείχνει και να αισθάνεται νεότερο.

 

C15 Super Booster:

15% σταθεροποιημένη βιταμίνη C, βιταμίνη Ε και φερουλικό οξύ για μια εντυπωσιακά πιο φωτεινή, πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το ισχυρό ενισχυτικό 15% βιταμίνης C καταπολεμά αποτελεσματικά πολλά ορατά σημάδια γήρανσης. Αυξάνει τη λάμψη, συσφίγγει ορατά, εξομαλύνει τον τόνο της επιδερμίδας — και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί γύρω από τα μάτια για την αντιμετώπιση του ποδιού της χήνας.

 

10% Niacinamide Booster:

Ελαχιστοποιεί ορατά το μέγεθος των πόρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Η φόρμουλα 10% νιασιναμίδης (βιταμίνη Β3) βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης του μεγέθους των πόρων και στη βελτίωση του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος. Η ρευστή σύστασή, του ελαφρύ σαν νερό διαθέτει καταπραϋντικούς παράγοντες, αντιοξειδωτικά και συστατικά αναπλήρωσης του δέρματος για να ενισχύσουν τα αντιγηραντικά του οφέλη.

 

Ενισχυτικό Υαλουρονικού Οξέος:

Το υαλουρονικό οξύ ενισχύει την υγρασία κρατά 1.000 φορές το βάρος του σε νερό και συνδυάζεται με συστατικά αποκατάστασης για ορατά παχύρρευστο ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, απαλύνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η υφή gel χωρίς λάδι αυτού του ενισχυτή γλιστράει για να αναπληρώσει αμέσως την υγρασία και να καταπραΰνει το δέρμα. Λειαίνει άμεσα το δέρμα και γεμίζει ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

1% Retinol Booster:

Συμπυκνωμένη ρετινόλη 1% βελτιώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, μειώνει το μέγεθος των πόρων και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Η καθαρή ρετινόλη και ένα δίκτυο αποδεδειγμένων αντιοξειδωτικών δημιουργούν ένα αντιγηραντικό booster για όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό το υγρό χωρίς βάρος, με βάση το νερό, γλιστράει εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Βελτιώνει δραματικά τις πολλαπλές ανησυχίες και συνιστάται ανεπιφύλακτα και για τα δύο σημάδια γήρανσης (ειδικά τις ρυτίδες) και είναι κατάλληλο ακόμη και για δέρμα με τάση για ατέλειες.

 

Moisture Renewal Oil Booster:

Θρεπτικό μείγμα φυτικών ελαίων για άμεση λείανση και αποκατάσταση του ξηρού και ξεφλουδισμένου δέρματος. Αυτό το μείγμα εννέα μη αρωματικών φυτικών ελαίων, σε συνδυασμό με συστατικά για την αποκατάσταση και την αναπλήρωση του δέρματος, ανακουφίζει το ξηρό, σφιχτό και/ή αφυδατωμένο δέρμα. Η ρευστή υφή του με λάδι καταπραΰνει το ιδιοσυγκρασιακό, κόκκινο δέρμα—ακόμα και το δέρμα με τάση για ροδόχρου ακμή. Ιδανικό για τη θεραπεία των αφυδατωμένων περιοχών, ακόμη και γύρω από τα μάτια, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την ενυδατική σας κρέμα κατά τη διάρκεια της ξηρής περιόδου.        

 

C25 Super Booster:

Υψηλή συγκέντρωση 25% ασκορβικού οξέος που στοχεύει σε επίμονες καφέ κηλίδες, κόκκινα σημάδια και ρυτίδες. Μια πιο ισχυρή και διαφορετικής υφής έκδοση του C15 Super Booster, το C25 Booster με 25% βιταμίνη C προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως μεταξένια κρέμα κηλίδων για να στοχεύσει την εμφάνιση πολλών τύπων δυσχρωμιών. Η συνεχής χρήση βελτιώνει σημαντικά τον τόνο και την υφή του δέρματος, ενώ φωτίζει το θαμπό δέρμα.

 

Azelaic Acid Booster:

Μια συγκέντρωση 10% αζελαϊκού οξέος εξομαλύνει το δέρμα και τονώνει το δέρμα, ενώ αντιμετωπίζει πολλούς τύπους ορατών αποχρωματισμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με ευαισθησίες που σχετίζονται με το ξεσπάσματα και την έκθεση στο περιβάλλον. Η ελαφριά, γρήγορης απορρόφησης φόρμουλα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί παντού ή ως θεραπεία κηλίδων. Βοηθά στο ξεθώριασμα των μαύρων κηλίδων και καταπραΰνει την ερυθρότητα μετά το ξέσπασμα.

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy μοναδικά booster στις καλύτερες τιμές της αγοράς! 

 

Τί είναι το serum;

serum έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν την κρέμα ημέρας και νύχτας. Περιέχουν ένα επιπλέον μείγμα ισχυρών αντιοξειδωτικών και συστατικών που υποστηρίζουν το δέρμα που ανανεώνουν και αποκαθιστούν το δέρμα σας. Τα serum μας είναι επίσης διαμορφωμένα σε διαφορετικές υφές για να καλύψουν κάθε τύπο δέρματος. Εάν έχετε κανονικό, λιπαρό ή μεικτό δέρμα, επιλέξτε έναν ορό με ανάλαφρη υφή. Για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, ένας ορός με πλούσια, καταπραϋντική φόρμουλα είναι μια καλή επιλογή.

 

Αν και τα ενισχυτικά, οι οροί και οι θεραπείες μπορούν να είναι μια καλή προσθήκη στην υπόλοιπη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υποκαθιστούν μια κρέμα ημέρας ή νύχτας. Αλλά αν, για παράδειγμα, έχετε πολύ λιπαρό δέρμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν ορό.

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα προϊόντα δεν αντικαθιστούν την ανάγκη για καθημερινή αντηλιακή προστασία. Πάντα να τελειώνετε την καθημερινή σας ρουτίνα με μια ενυδατική κρέμα με SPF παράγοντα 30 ή υψηλότερο.

 

Τα serum είναι προϊόντα περιποίησης δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλές συγκεντρώσεις συγκεκριμένων ενεργών συστατικών στο δέρμα. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να ταξιδεύουν βαθύτερα στο δέρμα για να μεταφέρουν τα βιοενεργά συστατικά βαθιά στο δέρμα. Τις περισσότερες φορές, οι οροί είναι διαυγείς, με βάση το gel ή υγροί και τείνουν να είναι λιγότερο παχύρρευστοι από μια ενυδατική κρέμα.

 

 

Αυτό που κάνει τα serum μοναδικά είναι οι ισορροπημένες συγκεντρώσεις τους στα κρίσιμα, υποστηρικτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα για να είναι υγιές, να επανορθώνεται περαιτέρω και να προστατεύεται από μελλοντικές βλάβες. Είναι η συγκέντρωση πολλών βιοενεργών συστατικών που διαχωρίζουν έναν ορό από μια ενυδατική κρέμα, καθώς δεν μπορούν να συμπεριληφθούν σε ένα προϊόν όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας.

 

Ένα serum είναι σε θέση να ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά ακόμα και από τις πιο βαριές κρέμες. Τα μόρια είναι σε θέση να διεισδύσουν πραγματικά στο δέρμα και να ενυδατωθούν στο βαθύτερο επίπεδο, ενώ οι πιο βαριές κρέμες κάθονται περισσότερο σε αυτά τα ανώτερα στρώματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ένα αντικαθιστά το άλλο, ενώ ένας ορός όπως ο ορός μας Hydrating λειτουργεί για να τραβάει την υγρασία στο δέρμα, μια ενυδατική κρέμα βοηθά να κλειδωθεί αυτή η υγρασία έτσι ώστε να μην εξατμιστεί.

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις τα καλύτερα serum σε μοναδικές τιμές!

 

Ποια είναι τα οφέλη των serum;

Αν και οι οροί είναι αναμφίβολα θρεπτικοί και εξαλείφουν πολλά προβλήματα του δέρματος στη ρίζα τους, έχουν επίσης ορατά οφέλη και προνόμια.

 

1) Η υφή του δέρματός σας θα βελτιωθεί δραστικά χάρη στην περιεκτικότητά του σε κολλαγόνο και βιταμίνη C, γίνεται πιο σφριγηλή και λεία, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει ορατά νεότερο.

 

2) Θα υπάρξουν μικρότερες κηλίδες, ουλές, σπυράκια και άλλα σημάδια, καθώς αρχίζουν να ανοίγουν με την τακτική χρήση ενός serum, ιδιαίτερα ενός με συμπυκνώματα φυτών που χρησιμοποιούνται. Αυτό γίνεται με ολιστικό τρόπο, χωρίς τη χρήση επιβλαβών peeling και χημικών.

 

3) Θα δείτε μείωση στο μέγεθος των ανοιχτών πόρων, οι οποίοι με τη σειρά τους δημιουργούν λιγότερα μαύρα στίγματα και λευκά στίγματα.

 

4) Τα serum κάτω από τα μάτια έχουν επίσης ορατά οφέλη, με τη μείωση της ξηρότητας, των μαύρων κύκλων και των λεπτών γραμμών. Είναι ένα άμεσο pick-me-up για πιο λαμπερά μάτια.

 

5) Με τη χρήση ορών, θα υπάρχει μικρότερη φλεγμονή, ερυθρότητα και ξηρότητα, το δέρμα θα φαίνεται δροσερό φρέσκο ​​και ενυδατωμένο.

 

 

Ποια είναι τα συστατικά των serum;

Τα συστατικά των serum κυμαίνονται από τα συνηθισμένα έως τα εξωτικά, ανάλογα με το τι θέλετε. Εδώ είναι μερικά κοινά που πρέπει να προσέξετε.

 

1) Βιταμίνη C

Είναι ένα κοινό συστατικό για την αντιγήρανση, οπότε αν είστε στα τέλη της δεκαετίας των 30 και 40, χρησιμοποιήστε έναν ορό με αυτό. Αυτό το ισχυρό συστατικό όχι μόνο δημιουργεί κολλαγόνο, αλλά επίσης ενισχύει την ανοσία του δέρματος και θα πρέπει να αποτελεί μέρος της αγωγής περιποίησης της επιδερμίδας σας σε τακτική βάση.

 

2) Υαλουρονικό οξύ

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιποιηθείτε το αφυδατωμένο δέρμα, χωρίς την βαρύτητα των κρεμών και των μαλακτικών. Αυτά παγιδεύουν στα φυσικά επίπεδα νερού του δέρματος και φροντίζουν να μην χάνει καθόλου τη φυσική του υγρασία, παραμένοντας ανανεωμένο. Τα κεραμίδια και τα αμινοξέα επιτυγχάνουν επίσης τα ίδια αποτελέσματα και οφέλη.

 

3) Αντιοξειδωτικά

Είναι απαραίτητα για την προστασία του δέρματος από το στρες και τις περιβαλλοντικές βλάβες. Έτσι, η βήτα-καροτίνη και το πράσινο τσάι είναι εκχυλίσματα που πρέπει να προσέχετε, ενώ τα μούρα, το ρόδι και το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού είναι άλλα ενεργά συστατικά.

 

4) Ρετινόλες

Οι ρετινόλες είναι συστατικά ορού ιδανικά για δέρματα με τάση για ακμή, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

 

5) Δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης

Όπως η γλυκόριζα αποτελούν φυσικά συστατικά λάμψης και είναι το σωστό για να αντιμετωπίσετε αυτές τις ενοχλητικές ηλιακές κηλίδες και ουλές, καθώς και το κηλιδωμένο δέρμα.

 

6) Αντιφλεγμονώδες

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήστε ένα serum με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αποτρέποντας την ερυθρότητα, τα ξεσπάσματα και τις φλεγμονές. Τα συστατικά που πρέπει να διαβάσετε στην ετικέτα που πρέπει να ελέγξετε είναι ο ψευδάργυρος, η άρνικα και η αλόη βέρα .

 

 Aνακαλύψτε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy serum για κάθε τύπο δέρματος!

 

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο serum;

O καλύτερος τρόπος για να διαλέξετε το serum που είναι κατάλληλο για εσάς είναι να λάβετε υπόψη δύο παράγοντες:

 

  • Πρώτον, το πρόβλημα του δέρματος που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε. Θέλετε να απαλλαγείτε από τις λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα; Ή να διώξετε αυτές τις κηλίδες από τον ήλιο στη μύτη; Βρείτε έναν ορό που ισχυρίζεται ότι κάνει ακριβώς αυτό που τον χρειάζεστε.
  • Δεύτερον, λάβετε υπόψη τον τύπο του δέρματός σας . Εάν έχετε λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή, επιλέξτε έναν ορό προσώπου με σαλικυλικό οξύ και ρετινόλες, καθώς και λάδι από σπόρους τριανταφυλλιάς. Για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες, δοκιμάστε κάτι με υαλουρονικό οξύ και  βιταμίνη C. Το κανονικό δέρμα λειτουργεί καλά με το γλυκολικό οξύ, το οποίο παγιδεύει την υγρασία και διατηρεί το δέρμα ανανεωμένο και αναζωογονημένο.

 

 

Με ποια σειρά να εφαρμόσετε τα προϊόντα περιποίησης του προσώπου σας:

Βήμα 1: Καθαριστικό

Βήμα 2: Τόνερ

Βήμα 3: Booster

Βήμα 4: Απλώστε θεραπείες και serum όπως απαιτείται, με σειρά από τη λεπτότερη έως την πιο παχιά υφή.

Βήμα 5: Κρέμα ματιών ή gel ματιών

Βήμα 6: Λάδι προσώπου και/ή ενυδατική κρέμα.

Βήμα 7: Προστατέψτε το SPF 40 (μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας).

 

Mην ξεχνάτε!

Αν και τα ενισχυτικά, οι οροί και οι θεραπείες μπορούν να είναι μια καλή προσθήκη στην υπόλοιπη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υποκαθιστούν μια κρέμα ημέρας ή νύχτας. Αλλά εάν, για παράδειγμα, έχετε πολύ λιπαρό δέρμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα ενισχυτικό και προϊόν περιποίησης.

 

Προτάσεις οnline φαρμακείου Dpharmacy για serum και booster

 

 

 Lierac Supra Radiance Detox Serum Ορός Αποτοξίνωσης - Radiance Booster Λάμψης 30ml

 

 

 

La Roche Posay Hyalu B5 Αντιρυτιδικό & Επανορθωτικό Serum με Yαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη Β5 30ml 

 

 

 Vichy Liftactiv Supreme 15% Pure Vitamin C Brightening Serum Ορός Προσώπου Με Βιταμίνη C 30ml

 

 

 Natura Siberica Lab Biome Anti-Ox Face Serum Αντιοξειδωτικός Ορός Προσώπου 30ml

 

 

 Korres Μαύρη Πεύκη 4D Serum Ενισχυμένος Ορός Για Σύσφιγξη & Lifting 30ml

 

 

Vichy Mineral 89 Ενυδατικό Booster Προσώπου 50ml

 

 

Apivita Aqua Beelicious Booster Αναζωογόνησης & Ενυδάτωσης Με Λουλούδια & Μέλι 30ml 

 

 

Intermed Eva Belle Booster Vitamin C Oρός Για Λείανση & Λάμψη Της Επιδερμίδας 15ml

 

 

Frezyderm Wrinkle Plumper Cream Booster Αγωγή Για Γέμισμα Ρυτίδων 5ml

 

 

← Previous Next →