facebook pixel pageview facebook pixel pageview

5+1 tips για υγιή μαλλιά και επιδερμίδα

featured_image

Τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!! Μερικές βασικές συμβουλές για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας και να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά όλο το χρόνο.

 

Σε αυτό το άρθρο σου προτείνουμε 5+1 βασικές συμβουλές για υγιή μαλλιά και επιδερμίδα. 

Μπορεί να λέμε ότι το καλοκαίρι λόγω της ζέστης και του ήλιου τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέουν προστασία, το χειμώνα όμως η πρόκληση παραμένει! Οι έντονες εναλλαγές θερμοκρασίας καθώς και το κρύο κάνουν συχνά τα μαλλιά μας θαμπά, άτονα και αφυδατωμένα, για' αυτο συγκεντρώσαμε 5+1 tips. για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας και να τα διατηρήσετε υγιή και λαμπερά όλο το χρόνο !

Τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!


1.Αποφεύγετε να πλένετε τα μαλλιά σας πολύ συχνά

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο δυνατός αέρας δεν επηρεάζουν μόνο το δέρμα σας, αλλά ξεραίνουν το τριχωτό της κεφαλής και την τρίχα. Μειώστε τη ζημιά στο ελάχιστο, πλένοντας τα μαλλιά σας δύο φορές την εβδομάδα το πολύ.

Έχουμε συγκεντρώσει όλα τα σαμπουάν στην σελιδα μας. Επέλεξε τώρα το δικό σου.

 

2.Ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό

Το ζεστό νερό τείνει να αφυδατώνει τα μαλλιά, ξεπλύνετε το σαμπουάν και τη μαλακτική με χλιαρό νερό, ή ακόμα και κρύο νερό αν το αντέχετε , το κρύο νερό κλείνει τους πόρους της τρίχας, αφήνοντας την πιο απαλή, μαλακή και λαμπερή.

 

3.Γίνετε φίλες με τη μαλλακτική σας

Μετά το λούσιμο, εφαρμόστε μια πλούσια μαλακτική κρέμα και αφήστε τη για πέντε με δέκα λεπτά πριν την ξεπλύνετε με χλιαρό ή κρύο νερό. Όχι μόνο θα ξεμπλέξει, θα ενυδατώσει και θα προστατεύσει την τρίχα, αλλά και θα μειώσει το φριζάρισμα χαρίζοντας στα μαλλιά σας επιπλέον λάμψη. Προσοχή! Τοποθετήστε τη μαλακτική σας μόνο κατα μήκος αλλά και στις άκρες των μαλλιών σας, αποφεύγοντας τις ρίζες.

 

4.Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν με φυσικο τρόπο όσο πιο συχνά μπορείτε

Τα άκρα της τρίχας μπορούν εύκολα να αφυδατωθούν και να κάνουν ψαλίδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, γι' αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο τα θερμαινόμενα εργαλεία ισιώματος. Όταν είστε πιεσμένη λόγω χρόνου, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ψυχρού αέρα στο πιστολάκι για να επιταχύνετε τη διαδικασία στεγνώματος με «φυσικό» τρόπο.

 

5. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι 100% στεγνά πριν βγείτε έξω

Ακούγεται απλό αλλά είναι αποτελεσματικό, καθώς θα προστατεύσει τις υγρές τρίχες από το να υποστούν ζημιά όταν έλθουν σε επαφή με τον κρύο αέρα. Φορέστε ένα καπέλο ή ένα κασκόλ όταν βγαίνετε έξω, για να διατηρήσετε την ενυδάτωση, τη δύναμη και τη λάμψη της τρίχας. Πείτε αντίο στο φριζάρισμα!

Αν είστε απο αυτές που τα μαλλιά σας δε στέκονται ποτέ ίσια και η υγρασία του χειμώνα καταστρέφει κάθε προσπάθεια σας για λεία, ίσια μαλλία τότε σας έχουμε τη λύση! Για να αποφύγετε το έντονο φριζάρισμα, απλώς ψεκάστε λίγο σπρέι μαλλιών πάνω σε μια χτένα και περάστε τη μέσα από τα μαλλιά σας πριν βάλετε το καπέλο σας.

Επιλεγμένα σπρέι μαλλιών

 

Μπορείτε να μας πείτε κι εσείς τα δικά σας tips για υγιή μαλλιά στις κρύες μερες του χειμώνα. Εμείς θα τα τεστάρουμε και θα σας πούμε τα αποτελέσματα σε επόμενο άρθρο μας!
Μέχρι τότε stay warm με υπέροχα λαμπερά μαλλιά!

 

Δείτε τα καλύτερα γυναικεία προιόντα μαλλιών εδώ


Πηγή Φωτογραφίας

← Previous