facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Επιλογή στρώματος γιόγκα

featured_image

Ένα στρώμα γιόγκα είναι πολύ περισσότερο από μια άνετη επιφάνεια καουτσούκ που παρέχει ασφάλεια και επιτρέπει να απολαύ

Ένα στρώμα γιόγκα είναι πολύ περισσότερο από μια άνετη επιφάνεια καουτσούκ που παρέχει ασφάλεια και επιτρέπει να απολαύσουμε τη γιόγκα. Είναι ο «χώρος» των yogi, ασκητών της γιόγκα, το μικρό όλο δικό του σύμπαν πάνω στο οποίο βιώνει την απελευθέρωση από το στρες, την ανάταση από την άσκηση και την υπέρβαση και απόδραση από την καθημερινότητα.

Η ανάγκη για σταθερότητα και άνεση στις στάσεις γιόγκα οδήγησαν στην ανάπτυξη εξειδικευμένων στρωμάτων και blocks, συνήθως από καουτσούκ και οργανικά υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, με το κατάλληλο πάχος και υφή.

 

Βελτίωσε την τεχνική σου με άνετο στρώμα γιόγκα

Αντίστοιχα, διαφορετικά στυλ γιόγκα, όπως χάθα, βινιάσα, αστάνγκα, μπορούν να ασκηθούν καλύτερα από διαφορετικά είδη και τύπους στρωμάτων με μεγαλύτερο ή μικρότερο grip και πάχος. Ομοίως, αρχάριοι και προχωρημένοι γιόγκις θα αισθανθούν πιο άνετα με διαφορετικά στρώματα.Αξίζει να δοκιμάσει κανείς τα καλύτερα από αυτά. Ένα καλό στρώμα που ταιριάζει στο σώμα σας και στον τύπο της πρακτικής σας θα ανεβάσει την άσκηση γιόγκα στο επόμενο επίπεδο.

Εκτός του ότι διαρκούν πολλά χρόνια βελτιώνονται ακόμη περισσότερο με τον καιρό και όσο περισσότερο ασκείσαι σε αυτά! Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι εντελώς επίπεδο και οι καμπύλες του κάθε σώματος διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη από ένα ειδικό μαξιλάρι γιόγκα, το σώμα σας θα πάρει το σχήμα της επιφάνειας στην οποία θα καθίσει.

 

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο στρώμα γιόγκα

Η σωστή επιλογή του στρώματος γιόγκα θα πρέπει να γίνει με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

  • Επίπεδο
  • Ένταση πρακτικής
  • Εφίδρωση κατά την πρακτική 

 

Συμβουλή:

Μαζί με την αναζήτηση στρώματος προτείνουμε να αναζητήσεις ένα καθαριστικό υγρό το οποίο θα βοηθήσει ώστε να διατηρηθεί το στρώμα σου καθαρό. 

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα dpharmacy.gr μπορεί κανείς να βρει τα πιο αξιόπιστα στρώματα και βοηθήματα. Μπορείτε να διαλέξετε το στρώμα σας με τα εργαλεία επιλογής χρωμάτων, μεγέθους, τύπου και μάρκας. 

Βρες το καλύτερο στρώμα για εσένα κατηγορία προιόντων YOGA - PILATES - CROSSFIT 


Πηγή φωτογραφία [1]

← Previous Next →