facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ:Ιδέες για να λάμπεις τις μέρες των γιορτών

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, μακιγιάζ για κάθε στυλ και ηλικία που σίγουρα θα λατρέψεις!

Στο παρόν άρθρο θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, μακιγιάζ για κάθε στυλ και ηλικία που σίγουρα θα λατρέψεις!

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα!

Προσφορές στο online φαρμακείο Dpharmacy.gr  

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών! Αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουν να σε προσκαλούν σε γιορτές, συναντήσεις, δείπνα και πολλά άλλα. Μπορεί ακόμη και να είσαι αυτή που διοργανώνει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι για εσένα και τους φίλους σου.

 

Όταν προετοιμάζεσαι για τα χριστουγεννιάτικα πάρτι , μπορεί να σκέφτεσαι όλα τα πράγματα που θα χρειαστεί να αγοράσεις, όπως φαγητό, διακοσμητικά, ρούχα κ.λπ. Όμως, υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που μπορεί να μην είχες σκεφτεί κι αυτό είναι το μακιγιάζ!

 

Παρακάτω θα δεις κάποιες από τις καλύτερες ιδέες μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα που μπορείς να δοκιμάσεις φέτος και φυσικά τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις αυτές τις εμφανίσεις, ώστε να δείχνεις σούπερ εορταστική αυτά τα Χριστούγεννα.

 

 

Έντονο κραγιόν

Αν έχεις πάει ποτέ σε γιορτινό πάρτι, είμαι σίγουρη ότι έχεις συναντήσει αυτό το κλασικό εορταστικό μακιγιάζ. Το έντονο κόκκινο κραγιόν είναι το κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ!

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy κραγιόν στις καλύτερες τιμές!

 

 Garden Intense Color Matte Κραγιόν 06 Let's Party 1τμχ       Korres Morello Matte Lipstick 55 Burgundy Leather Ματ Κραγιόν Με Κρεμώδη Υφή 3.5gr      Nyx Glam Lipstick Aqua Shine Ιριδίζον Κραγιόν Νο 07 Jet Set 4.5gr

 

Eyeliner

Ένας άλλος δημοφιλής τύπος εμφάνισης για εορταστικό μακιγιάζ είναι το γνωστό cat eye που εστιάζει στο βλέμμα, χρησιμοποιώντας υγρό eyeliner. Το τραβηγμένο eyeliner, είναι ο τέλειος τρόπος για να αποκτήσεις μια τολμηρή εμφάνιση που είναι κλασική και ποτέ υπερβολική.

Σκέψου να αγοράσεις αδιάβροχο υγρό eyeliner, γιατί θα κάνει το μακιγιάζ σου να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις eyeliner στις πιο προσιτές τιμές! 

 

  L’Oreal Paradise Extatic Kajal Άσπρο Eyeliner 1τμχ  Technic Liquid Liner Yγρό Eyeliner Μαύρο 6ml L'Oreal Paris Super Liner Extra Black Gloss Eyeliner Μαύρο 1 Τμχ

 

 

Highlighter

Για όσες από εμάς αγαπάμε απόλυτα να κάνουμε glam εμφανίσεις μακιγιάζ ή να προσθέτουμε λάμψεις στο μακιγιάζ μας, τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για να βγούμε όλοι έξω! Το sparkly μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα οικείο τις γιορτές και σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο επόμενο πάρτι σου.

 

Μια από τις πιο αγαπημένες ιδέες για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που ενσωματώνει λάμψη είναι το χρυσό highlighter. Το θετικό σε αυτήν την εμφάνιση είναι ότι προσαρμόζεται,επομένως μπορείς να προσθέσεις όση λάμψη θέλεις!

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy highlighter στις καλύτερες τιμές! 

 

W7 Hollywood Bronze & Glow Διπλή Παλέτα Με Highlighter & Bronzer 13gr      Korres Wild Rose Iconic Glow Liquid Highlighter Άγριο Τριαντάφυλλο Highlighter σε Υγρή Μορφή - 14.5ml   Saffron Highlighter & Βronzer για Λάμψη 7gr

 

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Ένα στοιχείο του μακιγιάζ που ίσως δεν έχεις σκεφτεί για τις γιορτές είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες! Οι ψεύτικες βλεφαρίδες προσθέτουν κάτι παραπάνω σε κάθε εμφάνιση μακιγιάζ για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις ακόμα περισσότερο.

Ως μπόνους, οι ψεύτικες βλεφαρίδες φαίνονται υπέροχες και με το eyeliner , ώστε να μπορείς να συνδυάσεις δύο ιδέες σε μία.

 

Revlon Fantasy Lengths Ψεύτικες Βλεφαρίδες Με Κόλλα 1 Ζευγάρι    Revlon Volumize Self-Adhesive Ψεύτικες Βλεφαρίδες 1 Ζευγάρι  

 Make-up

 

Ρουζ

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνηθίσει να φοράμε απαλά ροζ ή ανοιχτόχρωμα ρουζ, αλλά η περίοδος των γιορτών είναι η στιγμή να αναδείξεις τα πιο σκούρα ρουζ σου.Ποτίμησε πιο τολμηρές, πιο εύθυμες αποχρώσεις όπως το δαμασκηνί, το κόκκινο και το καφέ.

Τα πιο σκούρα ρουζ όπως τα κόκκινα, καφέ και βυσσινί χρώματα θα προσθέσουν κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ σου και θα ταιριάξουν τέλεια με τις γιορτές! Είναι ιδιαίτερα ιδανικά και για πιο σκούρες επιδερμίδες.

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy ρουζ σε πολλές αποχρώσεις!

 

La Roche Posay Toleriane Teint Blush Ρουζ Rose Dore 02 5g       Sleek Blush Color Gerbera Ρουζ 075 1 Tmx     Vichy MineralBlend Healthy Glow Tri-Color Powder Tan Τρίχρωμη Πούδρα Για Φυσική Λάμψη 9gr

 

Σκιές

Όλοι γνωρίζουμε ότι το highlighter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσεις λάμψη στις εορταστικές σου εμφανίσεις, αλλά οι αστραφτερές σκιές ματιών είναι ένας άλλος τρόπος για να το κάνεις!

Στο Dpharmacy θα βρεις μεγάλη ποικιλία σκιών για κάθε στυλ και εμφάνιση, σκιές με glitter, nude σκιές, σκιές για smoky eyes, σε μοναδικές τιμές!

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τις πιο hot σκιές για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!   

 W7 Colour Me Nude Παλέτα Με 12 Σκιές Ματιών Natural Nudes 1τμχ     W7 ShowOff Pressed Παλέτα Με 14 Σκιές Ματιών Glitter 1τμχ     W7 Mighty Mattes Παλέτα Με 12 Σκιές Ματιών Natural Nudes 1τμχ

 

Μολύβι 

Ένα μολύβι ματιών δεν μπορεί να λείπει από κανένα νεσσεσέρ και κανένα στυλ μακιγιάζ,πόσο μάλλον από το χριστουγεννιάτικο,που είναι το πιο λαμπερό.

 

 Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy εντυπωσιακά μολύβια ματιών!  

 

 Maybelline Big Eyes Liner Άσπρο & Μαύρο Μολύβι Ματιών  Avene Couvrance Μαύρο Μολύβι Ματιών Μηχανικό Μεγάλης Διάρκειας 0.3g Maybelline Master Smoky Μολύβι Ματιών - Σκιά Smoky Navy 1 Τμχ 

 

Μάσκαρα

Η απόλυτα λαμπερή όψη των ματιών ολοκληρώνεται με μια καλή μάσκαρα που θα δώσει μήκος και όγκο σις βλεφαρίδες σου για βλέμμα που μαγνητίζει!

 

Βρες τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy μάσκαρα για μήκος και όγκο στις καλύτερες τιμές!  

 

Maybelline The Colossal Go Extreme Volum Black Αδιάβροχη Μάσκαρα 9.5ml  L'Oreal Volume Million Lashes Μάσκαρα Σε Μαύρο Χρώμα 8.5ml  Sleek Lethal Length Blackest Black Μάσκαρα Για Μέγιστο Όγκο & Μήκος Σε Μαύρο Χρώμα 1τμχ

  

Lipgloss

Αν είσαι από εκείνες που λατρεύουν να φοράνε lip gloss, οι γιορτές είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις πραγματικά με ένα λαμπερό lip look.

Αυτό το κλασικό γιορτινό glam makeup look με glitter lip gloss είναι τόσο απίστευτα όμορφο. Είναι μια από αυτές τις ιδέες μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα που πιθανότατα δεν θα σκεφτόσουν αμέσως, αλλά μόλις το δείς, θέλεις να το δοκιμάσεις αμέσως.

 

Βρες τώρα στο online φαρμακείο τα πιο λαμπερά lipgloss

 

Korres Morello Matte Lasting Lip Fluid 59 Brick Red Υγρό Κραγιόν - Lip Gloss Κόκκινο 3.4ml    Maybelline Intense Lip Gloss 520 Red-Dy Or Not 6.4ml  W7 Cosmetics Rose Lip Gloss Για Λάμψη 3ml 

 

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ για τις γιορτές!Μπες τώρα στο Dpharmacy και επίλεξε όλα τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ για μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σου!

 

 

← Previous Next →