facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Τσάντα θαλάσσης: όλα όσα πρέπει να έχει!

featured_image

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ένα πράγμα έχουμε όλοι στο μυαλό μας: ήλιος, θάλασσα, παραλία! Aν το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαγιό και μια τσάντα θαλάσσης με τα κατάλληλα αξεσουάρ στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις την τέλεια λίστα με τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου!

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ένα πράγμα έχουμε όλοι στο μυαλό μας: ήλιος, θάλασσα, παραλία! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαγιό και μια τσάντα θαλάσσης με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

 

Η οργάνωση της τσάντας θαλάσσης σου μπορεί να φαίνεται απλή και γρήγορη διαδικασία , η αλήθεια είναι όμως ότι χρειάζεται να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο για να πάρεις όλα τα απαραίτητα!

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις την τέλεια λίστα με τα αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην τσάντα θαλάσσης σου για να απολαμβάνεις το μπάνιο σου χαλαρά και ξέγνοιστα!

 

Πετσέτες

Ποτέ μην παίρνεις μόνο μια πετσέτα στην παραλία. Είναι μεγάλο λάθος να σκουπίζεσαι με την ίδια πετσέτα στην οποία κάθεσαι. Συνήθως οι πετσέτες που κάθεσαι γεμίζουν με άμμο και μικρόβια γι’ αυτό καλύτερα να μην σκουπίζεσαι με αυτές. Γι'αυτό το λόγο βάλε μέσα στην τσάντα σου μια πετσέτα για να στρώσεις κάτω ή πάνω στην ξαπλώστρα και μια δεύτερη πετσέτα για να σκουπίζεσαι.

 

Γυαλιά ηλίου

Τα μάτια είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή του προσώπου όπου ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα εάν δεν προσέξουμε. Κάποια από αυτά είναι το τσούξιμο και οι ρυτίδες που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου. Ακόμη και μια συννεφιασμένη μέρα οι ακτίνες του ηλίου μπορεί να πλήξουν τα μάτια σου για αυτό να έχεις πάντα μαζί σου ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

 

Αντηλιακό

Αυτό είναι δεδομένο! Πρέπει να φοράτε τακτικά αντηλιακό κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε ένα αντηλιακό προσώπου και σώματος επιβάλλεται να το έχετε μόνιμα στην τσάντα θαλάσσης σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ημερομηνία λήξης—ναι, το αντηλιακό λήγει!

 

After Sun

Μαζί με το αντηλιακό φρόντισε να έχεις πάντα κι ένα after sun για το κάψιμο! Είναι πολύ εύκολο να καείς ιδίως όταν δεν εφαρμόζεις το αντηλιακό σου συχνά, για αυτό φρόντισε να έχεις πάντα ένα γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο ή μια κρέμα για ηλιακά εγκαύματα.

 

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα αντηλιακά στις πιο προσιτές τιμές! 

 

 

Αντηλιακό Lip Balm

Τα χείλη σου χρειάζονται επίσης προστασία! Απαραίτητο αξεσουάρ είναι το lip balm για τα χείλη με SPF για να προστατεύσεις τα χείλη σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, να τα ενυδατώσεις και να αποφύγεις τα ηλιακά εγκαύματα.

 

 

Βούρτσα μαλλιών

Αν βρέχετε τα μαλλιά σας στην πισίνα ή στην παραλία, να έχετε μαζί σας μια βούρτσα μαλλιών. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας μόλις βγείτε από το νερό για να αποφύγετε τους δυσάρεστους κόμπους στο τέλος της ημέρας.

 

H2O

Το να παραμένετε ενυδατωμένοι είναι απολύτως απαραίτητο - να έχετε μαζί σας πάντα ένα μεγάλο μπουκάλι νερό και να πίνετε όλη την ημέρα.Στο Dpharmacy θα βρεις και πολλά ενυδατικά mist προσώπου που θα σε δροσίσουν!

 

Μαντηλάκια

Ο ιδρώτας, το αλμυρό νερό και το αντηλιακό δημιουργούν ένα κολλώδες μείγμα στο δέρμα σας. Σκουπίζετε το πρόσωπό σας με ένα μαντηλάκι για να νιώσετε αμέσως αναζωογονημένοι. Τα μαντηλάκια θα σας προστατεύσουν επίσης από τα μικρόβια και τη σκόνη στην παραλία!

 

Καπέλο

Προστατέψτε το πρόσωπό σας από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου με ένα κομψό και πρακτικό καπέλο. Επιλέξτε το καπέλο που σας ταιριάζει για να συνδυάσετε προστασία και στυλ στην παραλία.

 

Εντομοαπωθητικό

Απόφυγε τα ενοχλητικά έντομα και τα κουνούπια έχοντας πάντα μαζί σου κάποιο απωθητικό εντόμων, κρέμα, λοσιόν ή αντικουνουπικά βραχιολάκια. Επίσης , μην ξεχνάς τις αλοιφές για τυχόν τσιμπήματα!

 

 

 Βρες τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα απωθητικά εντόμων!

 

Ενυδατική κρέμα

Σε όλους αρέσει η ηλιοθεραπεία και το μαύρισμα αλλά μην ξεχνάτε ότι η έκθεση στον ήλιο προκαλεί ξηρότητα και αφυδάτωση στο δέρμα γι' αυτό να έχετε πάντα μια ενυδατική λοσιόν στη διάθεσή σας για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και ελαστικό. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τα χέρια και τα πόδια σας καθώς είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στην ξηρότητα και χρειάζονται επίσης ενυδάτωση!

 

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις τις καλύτερες κρέμες για ενυδάτωση προσώπου και σώματος!

 

 

Ακολούθησε τις οδηγίες του Dpharmacy και δε θα ξαναλείψει ποτέ τίποτα από την τσάντα θαλάσσης σου!

 

 

← Previous Next →