facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Συμβουλές για τη σωστή εφαρμογή του αντικουνουπικού σου

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για σωστή αντικουνουπική προστασία επισημαίνοντας ταυτόχρονα τα πιο κοινά λάθη στη χρήση των αντικουνουπικών

Τα αντικουνουπικό είναι πολύ χρήσιμα τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.Τα κουνούπια πέρα από το ότι είναι πολύ ενοχλητικά μπορεί να μεταφέρουν και διάφορους ιούς στον άνθρωπο, ο πιο διαδεδομένος από τους οποίους είναι ο ιός του Νείλου. Καλό είναι επομένως να προστατευόμαστε από τα κουνούπια με ένα καλό εντομοαπωθητικό ή αντικουνουπικό το οποίο θα εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

 

Στο παρόν κείμενο η ομάδα του online φαρμακείου dpharmacy συγκέντρωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές για σωστή εφαρμογή του αντικουνουπικού ή εντομοαπωθητικού.  

 

Ανακάλυψε τα καλύτερα Εντομοαπωθητικά - Αντικουνουπικά: Ταμπλέτες & Αλοιφές

                                                                                      Αντικουνουπικά φαρμακείο Dpharmacy.gr                                                 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ:       

 

Συμβουλές για τη σωστή εφαρμογή του αντικουνουπικού

 

Αντικουνουπικό Σπρέι

Αποκτήστε ένα καλό αντικουνουπικό σπρέι:Σκουπίστε απαλά το δέρμα και διαβάστε τις οδηγίες για να δείτε εάν πρέπει να ανακινήσετε το εντομοαπωθητικό σας σπρέι!  Εάν ναι, ανακινήστε πρώτα και, στη συνέχεια, κρατήστε το 15-20cm μακριά από το εκτεθειμένο δέρμα και τα ρούχα. Ψεκάστε σε αργή κίνηση. Δεν χρειάζεται να περιμένετε ώρα για να δράσει το αντικουνουπικό, δρα αμέσως.

 

Η κατάλληλη ποσότητα αντικουνουπικού

Χρησιμοποιήστε ικανοποιητική ποσότητα αντικουνουπικού για να ενυδατώσετε εξίσου το εκτεθειμένο δέρμα και τα ρούχα.Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε εντομοαπωθητικό στους αστραγάλους και πίσω από τους αγκώνες, στις περιοχές δηλαδή που οι περισσότεροι τείνουν να ξεχνούν την προστασία από τα έντομα. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα με υψηλότερο ποσοστό της δραστικής εντομοαπωθητικής ουσίας δεν προσφέρουν ισχυρότερη προστασία απλά διαρκούν περισσότερο. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν που ταιριάζει στο χρόνο που σκοπεύετε να παραμείνετε σε εξωτερικούς χώρους.

 

Aντικουνουπικά προϊόντα στο πρόσωπο

Χρησιμοποιείστε αντικουνουπικά προϊόντα στο πρόσωπο: Είτε προστατεύετε το δικό σας πρόσωπο είτε των παιδιών σας, το σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σωστά για να εξασφαλίσετε με επιτυχία την προστασία σας από τα έντομα. Ψεκάστε, λοιπόν πρώτα την παλάμη του χεριού σας και, στη συνέχεια, εφαρμόστε στο πρόσωπο και γύρω  από τα αυτιά. Αποφύγετε εντελώς τη χρήση αντικουνουπικού στα μάτια και το στόμα.

 

 

Βρες εδώ τα καλύτερα Παιδικά - Βρεφικά Εντομοαπωθητικά - Αντικουνουπικά 

 

 

Aντικουνουπικά προϊόντα και παιδιά με ιδιαίτερη προσοχή

Χρησιμοποιήστε αντικουνουπικά προϊόντα και παιδιά με ιδιαίτερη προσοχή. Κρατήστε τα εντομοαπωθητικά προϊόντα μακριά από παιδιά! Μην επιτρέπετε στα παιδιά να χειρίζονται το προϊόντα μόνα τους και να τα εφαρμόζουν απευθείας στα χέρια τους. Αντ 'αυτού ψεκάστε πρώτα την παλάμη του χεριού σας και μετά εφαρμόστε τα αντικουνουπικά οι ίδιοι στα παιδιά σας.

 

Εφαρμόστε αντικουνουπικά προϊόντα στα ρούχα

Τα κουνούπια μπορούν να τσιμπήσουν μέσα από ρούχα που δεν είναι αρκετά σφιχτά. Η εφαρμογή εντομοαπωθητικών στα ρούχα βοηθά στην αποφυγή των δυσάρεστων τσιμπημάτων. Ψεκάζετε πουκάμισα, παντελόνια, κάλτσες και καπέλα ― αλλά μην ψεκάζετε κάτω από ρούχα. Για να προστατευτείτε από τα έντομα ,κουνούπια και τσιμπούρια ή ψύλλους απλώστε σε μανσέτες, ανοίγματα μανικιών, κάλτσες και άλλα ανοίγματα στα εξωτερικά ρούχα. Πλύνετε όλα τα ρούχα που έχετε ψεκάσει με εντομοαπωθητικές λοσιόν πριν τα φορέσετε ξανά. 

 

 

Κουνούπι πάνω σε ένα δέντρο | Αντικουνουπικά online Φαρμακείο  

 

 

Λάθη στη χρήση του εντομοαπωθητικού ή αντικουνουπικού:

  • Μην αμελείτε την προστασία από τα έντομα. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η.Π.Α. συνιστά ως νούμερο 1 μέτρο προστασίας το αντηλιακό και αμέσως επόμενο έρχεται το εντομοαπωθητικό.
  • Μην εφαρμόζετε αντικουνουπικό σε κοψίματα, πληγές και ερεθισμένο ή ηλιοκαμένο δέρμα.
  • Μην ψεκάζετε σε κλειστούς χώρους. Εφαρμόζετε το εντομοαπωθητικό κατά προτίμηση σε εξωτερικούς χώρους.                                        

 

Σημείωση:

Τα εντομοαπωθητικά δεν  καταστρέφουν το βαμβάκι, το μαλλί ή το νάιλον - αλλά εάν περιέχουν το δραστικό συστατικό του διαιθυλοτολουαμιδίου (DEET)μην το εφαρμόζετε σε οξικό άλας, ,τεχνητό μετάξι, σπαντέξ, άλλα συνθετικά (εκτός από νάιλον), έπιπλα, πλαστικά, κρύσταλλα, δερμάτινες και βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες.

 

 

Το Οnline Φαρμακείο dpharmacy προτείνει τα καλύτερα εντομοαπωθητικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

 

Repel Spray Άοσμο Εντομοαπωθητικό Σπρέι Για Τα Κουνούπια 150ml

 

Repel Spray Άοσμο Εντομοαπωθητικό Σπρέι Για Τα Κουνούπια 150ml

 


Autan Spray Εντομοαπωθητικό Προστατευτικό Σπρέι Κατά των Κουνουπιών 100ml

 

 Autan Spray Εντομοαπωθητικό Προστατευτικό Σπρέι Κατά των Κουνουπιών 100ml

 

Frezyderm Crilen Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Για Τα Κουνούπια 125ml

 

Frezyderm Crilen Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα Για Τα Κουνούπια 125ml

 


 

Πηγή φωτογραφιών [1], [2]

← Previous Next →