facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Face Roller : Ο σύμμαχός σας για υγιές και λαμπερό δέρμα

featured_image

Θέλετε να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια; Από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες σε μέτωπο, μάτια και χείλη; Αν ναι, το online φαρμακείο Dpharmacy έχει τη λύση!

Στο παρόν άρθρο θα μάθετε όσα χρειάζεστε να ξέρετε για τη χρήση και τα οφέλη του face roller.

Ένα Face Roller πρόκειται για το απόλυτο beauty tool των τελευταίων χρόνων κι όχι άδικα, αφού τα αποτελέσματά του είναι πραγματικά εμφανή. Λίγο πολύ η νεανική κι υγιής επιδερμίδα είναι ευσεβής πόθος όλων μας και πολύ από εμάς θα έφταναν αρκετά μακριά για να την αποκτήσουν. Ωστόσο, με τη χρήση των face rollers τα πράγματα απλουστεύουν. Διάβασε στο νέο άθρο τα βασικά οφέλη του Face Roller και πως θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει! 

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα Rollers για το πρόσωπό σας!
Προσφορές Dpharmacy.gr

Τα οφέλη του Face Roller

Το face roller συντελεί άμεσα στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος προσδίδοντας αποτελέσματα mini λίφτινγκ , μειώνει αισθητά την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και συμβάλλει στην απελευθέρωση της έντασης των μυών του προσώπου. Παράλληλα, βοηθάει στην καλύτερη και ταχύτερη απορρόφηση των προϊόντων.

 

Η χρήση dermaroller προσώπου κάνει θαύματα και στην καταπολέμηση του πονοκεφάλου και των ημικρανιών. Κάντε μασάζ πίσω από τα αυτιά σας, στο πίσω μέρος του λαιμού και στο εσωτερικό των καρπών σας, προκειμένου να ανακουφιστείτε από το στρες και τη συσσωρευμένη ένταση.

 

 

 Ανακάλυψε τα καλύτερα Face Roller Προσώπου

  

Φυσικά τα face rollers πριν και πάνω απ’ όλα συμβάλλουν και στη χαλάρωση του σώματός μας. Ολισθαίνοντας τη συμπαγή πέτρα απαλά σε οριζόντια, κατακόρυφη και διαγώνια κατεύθυνση στην περιοχή του στομάχου, των άνω και των κάτω άκρων βοηθάτε στη μετακίνηση του οιδήματος που είναι υπεύθυνο για κατακράτηση υγρών. Καταπολεμώντας αυτήν την κατακράτηση κι απελευθερώνοντας την πίεση στα επίμονα σημεία με μάλαξη προς τα αριστερά επέρχεται ανόρθωση του δέρματος.

 

Επίσης, συμβάλλουν σημαντικά στην αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος. Επιδρώντας ακριβώς όπως το μασάζ σώματος, η χρήση του roller στο σώμα με κατεύθυνση προς τα σημεία λεμφικής αποστράγγιξης βοηθούν στην απελευθέρωση της φυσικής τοξικής συσσώρευσης. Τα σημεία λεμφικής τοξικής αποστράγγιξης θεωρούνται η περιοχή κοντά στη μασχάλη, το εσωτερικό του αγκώνα, η κάτω κοιλιακή χώρα και το ανώτερο σημείο του μηρού.

 

  Διάβασε σχετικά Η Δύναμη της Μεσοθεραπείας

Δημοφιλέστερα Face Rollers 

Rose Quartz Roller

Το quartz roller ή ρoζ ρολό χαλαζία είναι το καλύτερο για την αποτοξίνωση, την ανύψωση και την απαλότητα των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, παράλληλα με την αποστράγγιση των τοξινών και της αρνητικότητας.

 

Ένας κύλινδρος προσώπου-dermaroller προσώπου από ροζ χαλαζία θα έχει συνήθως διπλά άκρα. Το μεγαλύτερο άκρο χρησιμοποιείται σε όλο το πρόσωπο, ενώ το μικρότερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να καταπραΰνει και να ηρεμήσει. Η χρήση του μικρότερου άκρου κάτω από τα μάτια πιστεύεται ότι μειώνει την όψη του πρηξίματος, βοηθώντας σας να επιτύχετε μια πιο ανανεωμένη, ξέφρενη εμφάνιση.

Αυτό το δροσιστικό αποτέλεσμα της ολίσθησης της πέτρας ροζ χαλαζία στο πρόσωπό σας είναι επίσης γνωστό ότι βοηθά στην ηρεμία του δέρματος (όπως θα έκανε ένα παγάκι) και μειώνει την όψη της ερυθρότητας.

  

 

Αmethyst Roller-Αμέθυστος

Αμέθυστος: Ο αμέθυστος είναι ισχυρός και προστατευτικός κρύσταλλος που καταπραΰνει το καθημερινό άγχος. Επίσης, καταπραΰνει τις φλεγμονές και είναι εξαιρετικός για το δέρμα με τάση ακμής.

Καθώς εκπέμπει αρνητικά ιόντα, ο αμέθυστος λέγεται ότι είναι ο καλύτερος κύλινδρος κρυστάλλου για την αποτροπή της αρνητικής ενέργειας και του στρες. Θεωρείται ότι το αρνητικό φορτίο του το καθιστά το καλύτερο για την πρόληψη των βακτηρίων και τη σύσφιξη των πόρων, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για το δέρμα με τάση ακμής. Λέγεται επίσης ότι η πέτρα έχει δροσιστική επίδραση στο δέρμα, επιτρέποντάς του να απελευθερώσει τη μυϊκή ένταση στη γνάθο και τους κροτάφους.

  

Jade Roller-Νεφρίτης

Νεφρίτης: Ιδανικός για ρυτίδες και χαλαρό δέρμα, ο νεφρίτης βοηθά στην ενίσχυση της ανοσίας του δέρματος, καθώς και στην ανάπτυξη νέων κυττάρων του δέρματος. Ο νεφρίτης είναι ιδιαίτερα ηρεμιστικός, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ερεθισμένες δερματικές παθήσεις. Βελτιώνει επίσης την ελαστικότητα του δέρματος, ενθαρρύνει τη λεμφική παροχέτευση και βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων.

Άν ο στόχος σας είναι να μειώσετε το πρήξιμο και την υπερβολική κατακράτηση νερού στο πρόσωπο, ο νεφρίτης είναι ο κρύσταλλος για εσάς. Σε σύγκριση με άλλες πέτρες, το dermaroller προσώπου από νεφρίτη φέρεται να προσφέρει λίγο μεγαλύτερη αντοχή όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, κάτι που ορισμένοι βρίσκουν ότι το καθιστά την καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται επίσης για ανύψωση και διαμόρφωση περιγράμματος.

 

 

Black Obsidian Roller-Μαύρος Οψιδιανός

Μαύρος οψιανός: Ο μαύρος οψιδιανός πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος κρύσταλλος για δέρμα με συμφόρηση ή με τάση για ατέλειες.Με συνεπή χρήση φέρνει ανισορροπίες στην επιφάνεια ώστε να μπορούν να απελευθερωθούν. Αυτό το θεραπευτικό αποτέλεσμα διεισδύει στο δέρμα και αναζωογονεί σε όλα τα επίπεδα. Οι αρνητικές ενέργειες μεγεθύνονται έτσι ώστε να μπορούν να απελευθερωθούν ωφελώντας τους μυϊκούς ιστούς σας με την πάροδο του χρόνου.

 

Tiger Eye Roller

Το Tiger's Eye είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που παραμένει κρύος όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Η χρήση ενός dermaroller προσώπου από το συγκεκριμένο λίθο σε καθημερινή βάση θα βοηθήσει το πρόσωπό σας να αισθάνεται πιο σφριγηλό, πιο λείο και να φαίνεται πιο καθαρό, ενώ θα κάνει θαύματα για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους.

 

Τα οφέλη του Tiger Eye Facial Roller περιλαμβάνουν:

  • Τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, φέρνοντας οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην επιφάνεια του δέρματος
  • Την αποτοξίνωση του δέρματος και την προώθηση της λεμφικής παροχέτευσης
  • Τη μείωση του πρηξίματος και των ρυτίδων
  • Τη μείωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια

 

 

Βασικές συμβουλές για τη χρήση του Face Roller

Τοποθετήστε το roller στο ψυγείο για εντονότερη σύσφιξη κι ανόρθωση του δέρματος. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας serum προσώπου ή μικρή ποσότητα από την ενυδατική σας κρέμα πάνω σε στοχευμένη περιοχή για να βοηθήσετε τον κύλινδρο να γλιστράει χωρίς να τραυματίσετε το δέρμα σας.

 

Η συστηματική καθημερινή χρήση θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα!

 

Πώς να καθαρίσετε το face roller σας 

Μετά από κάθε χρήση, σκουπίστε το roller σας με ένα καθαρό πανί ή πλύντε το. Ο κρυστάλλινος κύλινδρος σας μπορεί να καθαριστεί σε βάθος με ζεστό νερό και σαπούνι όπως καθαρίζονται άλλα εργαλεία ομορφιάς. Φροντίστε να το στεγνώσετε μετά τον καθαρισμό για να αποφύγετε τη σκουριά του μετάλλου.

Αν ψάχνετε για έναν πιο πνευματικό καθαρισμό, καθαρίστε τον κύλινδρο με αλάτι είτε πλένοντάς τον με αλατόνερο είτε αφήνοντάς τον σε ένα στεγνό μπολ με αλάτι όλη τη νύχτα. Το αλάτι θεωρείται καθαριστικό και θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε αρνητικές ενέργειες από το εργαλείο, ώστε να μην μεταφερθούν πίσω στο δέρμα σας.

Οι περισσότερες εταιρείες συμβουλεύουν επίσης να αφήσετε τον κρύσταλλο στο φως του φεγγαριού για τη νύχτα για να επαναφορτίσει την ενέργειά του.

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy τα πιο δημοφιλή Face Rollers της αγοράς! 

 

Quartz Roller Dermaroller Ρολό Χαλαζία Για Μασάζ Προσώπου 1τμχ   Jade Roller Dermaroller Ρολό Νεφρίτη Σκούρο Πράσινο Για Μασάζ Προσώπου 1τμχ  Amethyst Roller Dermaroller Ρολό Αμέθυστου Για Μασάζ Προσώπου  Black Obsidian Face Roller Dermaroller Ρολό Από Οψιδιανό Για Μασάζ Προσώπου Μαύρο 1τμχ Tiger Eye Roller Dermaroller Ρολό Για Μασάζ Προσώπου 1τμχ

 

Πέτρες Gua Sha

Οι πέτρες gua sha αποτελούν μια ακόμη τεχνική περιποίησης του δέρματος ίδια με εκείνη των face rollers και ως εκ τούτου μπορεί να λειτουργήσει συνδυαστικά με τα face rollers για βέλτιστα και αμεσότερα αποτελέσματα.

Είναι πέτρες κατασκευασμένες από τους ίδιους ημιπολύτιμους λίθους με τα rollers και κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και ανανεωμένο.

 

Πριν χρησιμοποιήσετε την πέτρα gua sha συνιστάται να κάνετε έναν καλό καθαρισμό στο πρόσωπό σας και να εφαρμόσετε ένα έλαιο προσώπου για να προστατεύσετε το ανώτερο στρώμα του δέρματός σας από την τριβή.

 

Μετακινήστε την πέτρα Gua Sha από το μέτωπό σας και κάντε κίνηση προς τα πάνω, ασκώντας μια ήπια πίεση καθώς προχωράτε. Στη συνέχεια, μετακινήστε την στα μάγουλά σας, οδηγώντας την προς τα έξω από τη μύτη προς το αυτί. Τέλος, γυρίστε την πέτρα gua sha γύρω στα δύο καμπύλα τμήματα. Προχωρώντας από το πηγούνι, τρίψτε τη γραμμή του σαγονιού σας μέχρι να φτάσετε στο αυτί σας. Για καλύτερα αποτελέσματα, οι ειδικοί προτείνουν να κάνετε αυτές τις κινήσεις για περίπου 10 λεπτά. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να ξύνετε προς μία κατεύθυνση: Διοχετεύοντας την κίνηση προς μία κατεύθυνση, θα προσελκύσετε περισσότερο αίμα και ερεθίσματα σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

 

 

Aνακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy πέτρες Gua Sha στις καλύτερες τιμές! 

 

 Quartz Stone Πέτρα Χαλαζία Για Μασάζ Προσώπου GUA-SHA 1τμχ  Jade Stone Πέτρα Νεφρίτη Για Μασάζ Προσώπου GUA-SHA   Amethyst Stone Πέτρα Αμέθυστου Για Μασάζ Προσώπου Gua-Sha 1 Τμχ   Black Obsidian Stone Πέτρα Οψιδιανού Για Μασάζ Προσώπου Gua-Sha 1 Τμχ  Τiger Eye Stone Πέτρα Για Μασάζ Προσώπου Gua - Sha 1 τμχ

 

Hμιπολύτιμοι λίθοι στην αρωματοθεραπεία

Οι ημιπολύτιμοι λίθοι ή αλλιώς Gemstones, όπως προαναφέρθηκε, έχουν ευεργετικές ιδιότητες τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία και ευεξία. Κάθε ημιπολύτιμος λίθος έχει ξεχωριστές ιδιότητες και διαφορετική επίδραση στο σώμα. 

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στις θεραπευτικές ενέργειες των κρυστάλλων. Οι άνθρωποι αποτελούνται από ενέργειες που αλλάζουν συνεχώς με βάση τις διαθέσεις, τις συμπεριφορές μας, ακόμη και το περιβάλλον μας. Οι κρύσταλλοι εκπέμπουν επίσης ενέργεια – αλλά λόγω της κρυσταλλικής δομής τους, η ενέργειά τους είναι σταθερή, δεν αλλάζει όπως η δική μας. Εξαιτίας αυτού, μπορούν να μας βοηθήσουν να εξισορροπήσουμε ξανά τις δυνάμεις μας.

 

Υπάρχουν πολλοί ημιπολύτιμοι λίθοι και όλοι τους έχουν διαφορετικές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε face roller kai gua sha πέτρες για άμεση επαφή με το δέρμα είτε σε chakra rollerball, συσκευές αρωματοθεραπείας για την ψυχική υγεία και ευεξία. Παρακάτω θα δείτε κάποιους από τους πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικούς:

Clear Quartz-Λευκός Χαλαζίας

Λευκός χαλαζίας:Λιγότερο κοινός από τους άλλους συναδέλφους του κρυστάλλους, ο λευκός χαλαζίας θεωρείται ο «κύριος θεραπευτής», ο οποίος συνεργάζεται με όλα τα τσάκρα για να αντλήσει θετική ενέργεια και να καταπραΰνει το δέρμα.Το ρολό λευκού χαλαζία λέγεται ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ είναι πλούσιος σε πυρίτιο, ένα ορυκτό που είναι σημαντικό για τη συνολική υγεία του δέρματος μας.

Βlue Solidate -Μπλε Σοδαλίτης

Μπλε σοδαλίτης: Εξαιρετικός για την ενυδάτωση των κυττάρων του δέρματος και τη συνολική υγεία του δέρματος, ο μπλε σολαδίτης καταπραΰνει τη φλεγμονή, προάγει την επούλωση και βοηθά στην εξισορρόπηση της ανεπάρκειας μετάλλων,όπως το ασβέστιο.

Red Jasper-Κόκκινος Ίασπις

Κόκκινος ίασπις: Γνωστός σε όλη την ιστορία ως η πέτρα της θεάς και ως σύμβολο της τολμηρής ομορφιάς, ο κόκκινος ίασπις είναι μια πέτρα ζωντάνιας και αντοχής. Χρησιμοποιείται για υπερμελάγχρωση και μαύρες κηλίδες και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση του τσάκρα της ρίζας.

Amethyst-Αμέθυστος

Ο αμέθυστος είναι ισχυρός και προστατευτικός κρύσταλλος που καταπραΰνει το καθημερινό άγχος. Επίσης, καταπραΰνει τις φλεγμονές και είναι εξαιρετικός για το δέρμα με τάση ακμής.

Tiger Eye-Μάτι Της Τίγρης

Είναι ο απόλυτος κρύσταλλος δύναμης, που είναι γνωστό ότι εξισορροπεί αρνητικά συναισθήματα όπως φόβο, άγχος και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Συχνά αναφέρεται ως πνευματική πυξίδα που μπορεί να σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσει προς το φως, αξιοποιώντας τις εσωτερικές σας δυνάμεις και φιλοδοξίες. Το μάτι της τίγρης αντηχεί με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, που σχετίζεται με την προσωπική δύναμη, τη θέληση και τις νοητικές ικανότητες. Βοηθά επίσης να πυροδοτήσει δημιουργική ώθηση και κίνητρο για να πετύχετε με τους δικούς σας όρους.

Black Obsidian-Μαύρος οψιανός

Ο μαύρος οψιανός έχει τις πιο ισχυρές ενέργειες, με στοιχεία φωτιάς, νερού και γης.Στο Φενγκ Σούι, χρησιμοποιείται για να απομακρύνει εμπόδια και αρνητικές σκέψεις.

Rose Quartz-Ρoζ χαλαζίας

Είναι το απόλυτο κρύσταλλο ομορφιάς, γνωστό ως το κρύσταλλο της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς. Ο ροζ χαλαζίας καθαρίζει και ανοίγει την καρδιά σε όλα τα επίπεδα, ενώ προσφέρει εσωτερική θεραπεία και καθαρή πολυπλοκότητα. Αυτός ο «συναισθηματικός θεραπευτής» μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση και την απελευθέρωση ακαθαρσιών και στρες στο δέρμα. 

Fluorite-Φθορίτης

Διώχνει το άγχος και το στρες,ενισχύει την αυτοκτίμηση και επιφέρει γαλήνη και ηρεμία.

 

Για την απόλυτη επίτευξη των πλεονεκτημάτων των ημιπολύτιμων λιθών και την κατάκτηση της εσωτερικής αρμονίας συνδυάστε αιθέρια έλαια και αυτούς τους πολύτιμους λίθους σε μοναδικά Chakra Rollerball.

Η αρωματοθεραπεία σήμερα δεν αφορά μόνο ελκυστικές μυρωδιές. Προσφέρει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

  • Χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος
  • Ενίσχυση διάθεσης
  • Ισορροπία και Ευημερία
  • Ανακούφιση Μικρών Ενοχλήσεων
  • Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό, το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό σύστημα
  • Τρόπος Χρήσης

 

Bρες τώρα στο Online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα Chakra Rollerball!

 

Πώς να εφαρμόσετε την αρωματοθεραπεία με Chakra Rollerballs 

Πριν από τη χρήση, αφαιρέστε το καπάκι και τον κύλινδρο, ώστε να αδειάσετε τα ροκανίδια από φυσική πέτρα σε ένα μπολ με καθαρό νερό και να το ξεπλύνετε. Στεγνώστε τα πάντα πριν τα τοποθετήσετε ξανά στο chakra rollerball. Ρίξτε αργά το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο στο μπουκάλι (προτείνουμε τη χρήση σταγονόμετρου για να αποφύγετε τις διαρροές). Χτυπήστε απαλά το μπουκάλι για να απελευθερώσετε φυσαλίδες αέρα ανάμεσα στις πέτρες ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Σκουπίστε το περιττό λάδι και τοποθετήστε τον πέτρινο κύλινδρο και το καπάκι με ασφάλεια. Κρατήστε το στην τσάντα σας ή το σαλόνι σας για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας αρώματα ανά πάσα στιγμή! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας άρωμα! 

Στο Dpharmacy θα βρείτε Chakra Rollerball για αρωματοθεραπεία για να συνδυάσετε τους ημιπολύτιμους λίθους με τη μεσοθεραπεία!

 

Gua Sha Τiger Eye Gemstones Ημιπολύτιμοι Λίθοι Tiger Eye Για Αρωματοθεραπεία 1 τμχ   Gua Sha Lapis Lazouli Gemstones Ημιπολύτιμοι Λίθοι Λάπις Λάζουλι Για Αρωματοθεραπεία 1 τμχ Gua Sha Lapis Lazouli Gemstones Ημιπολύτιμοι Λίθοι Λάπις Λάζουλι Για Αρωματοθεραπεία 1 τμχ Gua sha Sodalite Gemstones Ημιπολύτιμοι Λίθοι Σοδαλίτη Για Αρωματοθεραπεία 1 τμχ Gua Sha Red Jasper Gemstones Ημιπολύτιμοι Λίθοι Κόκκινου Ίασπη Για Αρωματοθεραπεία 1τμχ  Gua Sha Fluorite Gemstones Ημιπολύτιμοι Λίθοι Φθορίτη Για Αρωματοθεραπεία 1τμχ 

 

 

 

 

Επισκεφθείτε το online φαρμακείο Dpharmacy και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για αψεγάδιαστο δέρμα! Βρες τώρα το αγαπημένο σου προϊόν Μεσοθεραπεία dermaroller Προσώπου.

← Previous Next →