facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα στο λεπτό με τη βοήθεια της Intermed!

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας υγιή και λαμπερή ενσωματώνοντας απλά, αλλά σημαντικά βήματα στην καθημερινή σας ρουτίνα. 

Μερικές φορές η λύση σε προβλήματα που μας βασανίζουν καιρό είναι απλή και βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας. Το ίδιο ισχύει και για την υγεία της επιδερμίδας μας. Η επιλογή του κατάλληλου προϊόντος είναι καθοριστική για θεαματικά αποτελέσματα κι η Intermed μας συστήνει δυο από τα πιο δυνατά της όπλα. Σύμμαχός σας στις αγορές σας είναι πάντοτε το Dpharmacy.gr.

 

H αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης C σε ένα μόνο boost!

 

Αποτελεί ίσως την πιο γνωστή κι αγαπητή βιταμίνη κι είναι γεγονός, ότι μας υποστηρίζει δυναμικά τους χειμερινούς μήνες, αλλά κι όποιο άλλο διάστημα αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα boost.

Από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας μέχρι το μεταβολισμό του σιδήρου, την επούλωση των καταγμάτων και την παραγωγή του κολλαγόνου, η βιταμίνη C αποτελεί έναν εξαιρετικό σύμμαχο για κάθε ημέρα, κάθε εποχή και κάθε οργανισμό!

Η υδατοδιαλυτή βιταμίνη C είναι γνωστή σε όλους για τα πολλαπλά της οφέλη κι αφού κάνει τόσο καλό στον οργανισμό μας με το να την πίνουμε, φανταστείτε πόσο καλό μπορεί να κάνει στο δέρμα μας. Ωστόσο, επειδή είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στη ζέστη, τον αέρα, το νερό και τις αλκαλικές ενώσεις.

 

Όσο περνούν τα χρόνια, η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από μία έξτρα ενυδάτωση και λάμψη και μία απλή κρέμα ημέρας ή νυκτός, δεν αρκεί.

Ένα booster ή serum ενισχυμένο με βιταμίνη C, θα δώσει στην επιδερμίδα σας όλη την λάμψη, την φροντίδα και την εντατική περιποίηση που χρειάζεται!

Αρκούν 2 μόνο σταγόνες με βιταμίνη C μέσα στην κρέμα σας, για να έχετε την  αντιοξειδωτική προστασία που δρα ενάντια στη γήρανση και τη θαμπή επιδερμίδα. Η βιταμίνη C προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες και αντιμετωπίζει την υπέρχρωση της επιδερμίδας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη βιταμίνη Ε, προσφέρει ενισχυμένη προστασία από την οξειδωτική φθορά και χαρίζει λάμψη κι ενυδάτωση.

Ιδιαίτερα σε περιόδους στρες, ή όταν μία γυναίκα είναι καπνίστρια, ή έχει καταπονηθεί από μία ασθένεια, ένα κρυολόγημα, ή και μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η απώλεια της λάμψης είναι εμφανής και τα οφέλη της βιταμίνης C ενάντια στη φθορά και το οξειδωτικό στρες πιο αναγκαία από ποτέ!

 

Η επιδερμίδα μας είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο που διαθέτουμε κι οφείλουμε να το διατηρούμε όμορφο, ζωντανό, φροντισμένο.

Επιλέξτε τη δύναμη της πιο αντιοξειδωτικής βιταμίνης σήμερα κιόλας!

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρείτε τον ορό της Intermed Eva Belle Booster Vitamin C Για Λείανση & Λάμψη Της Επιδερμίδας 15ml με την αντιοξειδωτική δύναμη της πανίσχυρης βιταμίνης C, για να νιώθετε κάθε στιγμή όμορφη, ξεκούραστη και λαμπερή!

Intermed Eva Belle Booster Vitamin C Oρός Για Λείανση & Λάμψη Της Επιδερμίδας 15ml

 

 

Όλη η…  σοφία κι η κυτταρική αναγέννηση της βιταμίνης Β12 σε ένα μόνο ενισχυσμένο προϊόν!

 

Θέλουμε πάντα να έχουμε και να νιώθουμε μία λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα έτσι δεν είναι;

Ακόμη και εν μέσω lockdown, ακόμη και εν μέσω πανδημίας, μία φροντισμένη επιδερμίδα, αποτελεί για εμάς τις γυναίκες, το μεγαλύτερο δώρο προς τον εαυτό μας.

Συχνά δε, μία απλή κρέμα δεν είναι επαρκής. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε μία επιπλέον ενίσχυση, τόνωση κι ενυδάτωση, η οποία θα έρθει από ένα booster ή ένα serum, το οποίο περιέχει συμπυκνωμένες όλες τις πολύτιμες εκείνες βιταμίνες κι έλαια που χρειαζόμαστε, για ένα πραγματικά φρέσκο και λαμπερό δέρμα.

Ένα booster με την πολύτιμη βιταμίνη Β12, είναι το ιδανικό προϊόν για καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας μας.

 

Η βιταμίνη Β12, είναι η βιταμίνη της μνήμης και των κυττάρων και φυσικά, δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί την ζωή του χωρίς αυτήν.Η βιταμίνη Β12, είναι μία από τις οκτώ υδατοδιαλυτές βιταμίνες του συμπλέγματος  Β, είναι η μεγαλύτερη και πιο δομικά περίπλοκη βιταμίνη. Έχοντας επομένως αυτή τη δυναμική και πολυπλοκότητα, μπορεί να ενισχύσει τα μέγιστα το δέρμα μας, δημιουργώντας σε βάθος κυτταρική αναγέννηση, ενυδάτωση (καθώς αποκαθίσταται σε βάθος η υγρασία), ανάπλαση και βελτιώνοντας ριζικά την όψη μιας κουρασμένης επιδερμίδας.

Η βιταμίνη Β12, σε συνδυασμό μάλιστα με υαλουρονικό νάτριο και βιταμίνη Ε, μπορεί απογειώσει ακόμη περισσότερο την επιδερμίδα μας.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε, είναι ότι ένα τέτοιο booster, είναι κατάλληλο και για ευαίσθητες επιδερμίδες, επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε απευθείας στο δέρμα, είτε να αναμειχθεί με την κρέμα μας. Φυσικά, το προϊόν θα πρέπει να είναι δερματολογικά ελεγμένο, παρασκευασμένο με α’ ύλες φαρμακευτικού βαθμού καθαρότητας και να μην περιέχει συνθετικές χρωστικές & οινόπνευμα όπως το Eva Belle Booster Vitamin B12 της Intermed.

Intermed Eva Belle Booster Vitamin B12 15ml

Intermed Eva Belle Booster Vitamin B12 15ml

 

Ας διώξουμε σήμερα κιόλας την κούραση και την θαμπάδα από το δέρμα μας. Ας βελτιώσουμε την όψη της κουρασμένης επιδερμίδας, πετυχαίνοντας κυτταρική αναγέννηση, με ένα προϊόν, που περιέχει την πολύτιμη βιταμίνη Β12.

 

Βρείτε στο online φαρμακείο Dpharmacy όλα όσα χρειάζεστε για επιδερμίδα ενυδατωμένη, λαμπερή, ξεκούραστη και νεανική.

← Previous Next →