facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Η Δύναμη της Μεσοθεραπείας

featured_image

«Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες χωρίς λέιζερ ή χημικά προϊόντα». Στο παρόν άρθρο θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για τη δύναμη της μεσοθεραπείας και τα οφέλη της για την επιδερμίδα. 

Στο παρόν άρθρο θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για τη δύναμη της μεσοθεραπείας και τα οφέλη της για την επιδερμίδα. 

 

Dermaroller για περιποίηση επιδερμίδα

Ενώ το microneedling μπορεί να ακούγεται σαν μια τρομακτική θεραπεία λόγω της «βελόνας» στο όνομά του, όταν ασκείται με ασφάλεια, οι μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός σωτήρας του δέρματος! Αγαπημένο από διασημότητες και γιατρούς, όπως η Angelina Jolie και η Kim Kardashian,  η χρήση dermaroller προσώπου έχει γίνει γρήγορα μια αγαπημένη θεραπεία με πραγματικά αποτελέσματα.

Μέχρι πρόσφατα, το dermarolling ήταν μια δαπανηρή δερματική θεραπεία που διεξάγετο μόνο από δερματολόγους και αισθητικούς ιατρούς. Οι σημερινές καινοτομίες στην ομορφιά έχουν καταστήσει δυνατή τη χρήση dermaroller προσώπου στο σπίτι, αλλά είναι ζωτικής σημασίας να εξασκηθούν οι σωστές συνήθειες microneedling για να εξασφαλιστούν βέλτιστα αποτελέσματα και ασφάλεια. Παρουσιάζουμε το must-dos με ασφάλεια στο σπίτι.

 

 

Dermaroller για μείωση των ρυτίδων

Οι μικροκροτραυματισμοί τόσο ως ιατρική θεραπεία όσο και ως θεραπεία στο σπίτι είναι γνωστοί για τα οφέλη της φροντίδας της επιδερμίδας. Το microneedling είναι η διαδικασία δημιουργίας μικροσκοπικών τραυμάτων που πυροδοτούν το σώμα να τα γεμίσει με κολλαγόνο, αφήνοντας άθικτη την επιδερμίδα.

Οι New York Times δημοσίευσαν πρόσφατα ένα μακρύ κομμάτι που προβάλλει τη χρήση του dermaroller προσώπου με τίτλο «Πώς να μειώσετε τις ρυτίδες χωρίς λέιζερ ή χημικά προϊόντα». Υπογράμμισε το γεγονός ότι οι “μικροτραυματισμοί” αυτοί, σε αντίθεση με τα λέιζερ και τα ισχυρά χημικά πήλινγκ, είναι επωφελή για δύο κύριους λόγους.

  • Μπορεί να επαναλαμβάνεται η χρήση τακτικά, με μικρό χρόνο διακοπής και χωρίς ερυθρότητα του δέρματος.

  • Υπάρχουν χαμηλότεροι κίνδυνοι υπέρχρωσης σε σύγκριση με τα λέιζερ, κάτι που είναι σημαντικό για εκείνους που έχουν πιο σκούρες αποχρώσεις του δέρματος.

 

Ανακάλυψε τα καλύτερα προιόντα για Μεσοθεραπεία dermaroller Προσώπου εδω

 

Διαφορά με άλλες μεθόδους περιποίησης επιδερμίδας

Ποιά είναι κύρια διαφορά μεταξύ άλλων μεθόδων περιποίησης επιδερμίδας, όπως μάσκες και περιποιήσεις προσώπου και χρήση dermaroller? Όπως ο πλαστικός χειρούργος του Beverly-Hills, η Dr. Sheila Nazarian λέει: «Κτίζετε πραγματικά κολλαγόνο και παχαίνετε το δέρμα, οπότε αντί να φαίνεστε καλά για λίγες μέρες μετά το συνηθισμένο σας πρόσωπο, το δέρμα σας είναι ομαλό και ακτινοβόλο για πολύ περισσότερο».

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε πιο ανθεκτικά αποτελέσματα με τη χρήση dermaroller στο σπίτι ότι μια κανονική θεραπεία προσώπου ή μάσκα.

 

Συνήθως οι συσκευές είναι 190 και 540 βελόνες τιτανίου(ιδανικα!!)

 

Αλλά οι μικρότερες βελόνες ισοδυναμούν με λιγότερα ορατά αποτελέσματα; Καθόλου. Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής έδειξε ότι ο σχηματισμός κολλαγόνου δεν εξαρτιόταν από το μήκος το πάχος η τον αριθμό των βελόνων  και ότι ήταν πιο σημαντικό να γίνεται χρήση τακτικά. Και οι λεπτότερες οι βελόνες,μάλλον αποτελούν και πιο ασφαλή λύση για το πρόσωπο.

 
 
Καλά αποτελέσματα!
 
 Πηγή φωτογραφίας [1]
 
← Previous Next →