facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Πως να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα στην εμμηνόπαυση

featured_image

Η εμμηνόπαυση είναι μία φυσιολογική κατάσταση για κάθε γυναίκα. Μη σε τρομάζει! Δες την με άλλο μάτι και πες όχι στην ξηρότητα της εμμηνόπαυσης!

Η εμμηνόπαυση είναι μία φυσιολογική κατάσταση για κάθε γυναίκα. Μη σε τρομάζει! Δες την με άλλο μάτι και πες όχι στην ξηρότητα της εμμηνόπαυσης!

 

Μπορεί να είναι σκληρή κι άχαρη μερικές φορές, μπορεί να σηματοδοτεί μία νέα πραγματικότητα, όμως το βέβαιο είναι ότι θα την περάσουν όλες οι γυναίκες και πρέπει να τη βιώσουν όσο γίνεται πιο ανώδυνα και χωρίς να χάσουν την θηλυκότητά τους. Καθώς το προσδόκιμο επιβίωσης μεγαλώνει, η εμμηνόπαυση είναι μία κατάσταση που θα έχει μεγάλη διάρκεια στη ζωή μιας γυναίκας. Και όσο διαρκέσει, θα πρέπει η γυναίκα να νιώθει καλά με το σώμα της, αλλά και με τα συναισθήματά της.

 

Η γυναίκα οφείλει να αισθάνεται όμορφα σε κάθε φάση της ζωής της  και να μην χάσει τη θηλυκότητά της. Μία γυναίκα μετά τα 50 στην εποχή μας, είναι μία δραστήρια γυναίκα, η οποία έχει χρόνο πλέον για τον εαυτό της- καθώς τα παιδιά έχουν μεγαλώσει- και επομένως θέλει να μοιραστεί ποιοτικές στιγμές με τον σύζυγο ή σύντροφο. Θέλει να νιώσει και πάλι επιθυμητή, ωστόσο η ξηρότητα, εξαιτίας της μείωσης των οιστρογόνων κι η συχνά κακή διάθεση που αυτή φέρνει, δεν την αφήνει να βιώσει την νέα περίοδο της ζωής της με ελευθερία, πληρότητα και χαλάρωση.

 

Και όμως, οι γυναίκες που βρίσκονται λίγο πριν ή στην εμμηνόπαυση, μπορούν να βρουν στα φαρμακεία, μία σειρά σκευασμάτων, με τα οποία θα απολαύσουν και πάλι την σεξουαλική τους ζωή, θα νιώσουν καλά με το σώμα τους και θα φροντίσουν την ευαίσθητη περιοχή

 

Δες εδώ τα καλύτερα προϊόντα φαρμακείου για την ευαίσθητη περιοχή

Στο φυσικό και στο online φαρμακείο μας θα βρεις την ιδανική κολπική κρέμα ισχυρής ανάπλασης της κολπικής, περιγεννητικής & περινεϊκής περιοχής της περι-εμμηνοπαυσιακής γυναίκας της Eva Intima από την Intermed.

                                                                                                                                     Προσφορές φαρμακείου Dpharmacy.gr  Η κρέμα αυτή, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν για την φυσική ανάπλαση κι ενίσχυση της ελαστικότητας κι υποστηρικτικής ικανότητας των ιστών του κόλπου, της περιγεννητικής και περινεϊκής περιοχής. Η αποτελεσματική σύνθεσή της βασισμένη στις ισοφλαβόνες σόγιας (φυτοοιστρογόνα), το κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης και το υαλουρονικό οξύ αντισταθμίζει άμεσα και φυσικά την απώλεια αυτών των στοιχείων από τους ιστούς της ευαίσθητης περιοχής κατά την περι-εμμηνοπαυσιακή περίοδο κι επαναφέρει την ελαστικότητά τους.

 

Η ξηρότητα αποτελεί ένα από τα δυσάρεστα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.. Ένα προσωπικό λιπαντικό, η σύνθεση του οποίου περιέχει  εκχύλισμα χαμομηλιού, αλόης και βιταμίνης Ε προστατεύει τον κολπικό βλεννογόνο από μικροερεθισμούς και μικροαμυχές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να είναι σε θέση να απολαύσει και πάλι, μία φυσιολογική σεξουαλική ζωή και νιώσει επιθυμητή.

 

 Ανακάλυψε στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα προϊόντα για τη γυναικεία υγιεινή.

 

Ταυτόχρονα, θα νιώσει καλά με το σώμα της με την υγραντική - λιπαντική αιδοίο-κολπική γέλη για την ανακούφιση της ξηρότητας του κόλπου και του αιδοίου. H λιπαντική αυτή γέλη, θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος της ώριμης γυναίκας, καθώς ανακουφίζει από συμπτώματα όπως ο κνησμός, ο καύσος, ο ερεθισμός κι η δυσάρεστη σεξουαλική επαφή (δυσπαρευνία) που οφείλονται στην υπάρχουσα ξηρότητα.

 

Μη σε τρομάζει η εμμηνόπαυση!

Δες την με μία άλλη οπτική γωνία κι απόλαυσε την πιο ώριμη και γεμάτη, περίοδο της ζωής σου με την ανανεωμένη Eva Intima σύμμαχό σου!

 

Ανακάλυψε στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή!

  Eva Intima Προϊόντα Φαρμακείου

← Previous Next →