facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα (2023)

featured_image

Σου προτείνουμε τις καλύτερες 8+1 αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα για κάθε τύπο επιδερμίδας για σένα που θέλεις πρόσωπο χωρίς ατέλειες κάτω από τον ήλιο. Ανακάλυψε τώρα τις προτάσεις μας και απόλαυσε το καλοκαίρι σου!

Μήπως ψάχνεις τις καλύτερες αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα για το καλοκαίρι του 2023; Όπως πάντα, εμείς ξέρουμε τι ψάχνεις σε ένα αντηλιακό προσώπου και σου βρήκαμε 8+1 αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα που θα σε συνοδεύσουν όχι μόνο στις διακοπές σου, αλλά και σε κάθε βόλτα κάτω από τον ήλιο. Στο παρακάτω άρθρο, σου προτείνουμε τις καλύτερες αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα για το καλοκαίρι του 2023 και για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα για σένα που θέλεις πρόσωπο χωρίς ατέλειες κάτω από τον ήλιο.

 

Και μην ξεχνάς στο online φαρμακείο dpharmacy μπορείς να βρεις δεκάδες κατηγορίες αντηλιακών για το 2023. Ανακάλυψε τώρα Αντηλιακά ΠροσφορέςΑντηλιακά Προσώπου, Αντηλιακά ΜαλλιώνΑντηλιακά Με ΧρώμαAfter Sun Προσώπου & ΣώματοςΕνεργοποιητές Μαυρίσματος, Αντιηλιακά 1+1 Δώρο, Αντηλιακά Για Ακμή, Αντηλιακά ΜαλλιώνΑντηλιακά Με Spf50Αντηλιακά Με Spf30, και Παιδικά και Βρεφικά Αντιηλιακά.

 

Περιεχόμενα για τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου

 

 

 

Βρες στο online φαρμακείο dpharmacy τα καλύτερα Αντηλιακά για το Καλοκαίρι 2023 

 

 

Τι είναι το Αντηλιακό;

Το αντηλιακό είναι κρέμα, σπρέι, τζελ, αφρός (όπως μια διογκωμένη λοσιόν αφρού ή κτυπημένη λοσιόν) ή άλλο τοπικό προϊόν που απορροφά ή αντανακλά μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) του Ήλιου και έτσι βοηθά στην προστασία από το ηλιακό έγκαυμα. Η επιμελής χρήση αντηλιακού μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιβράδυνση ή την προσωρινή αποτροπή της ανάπτυξης ρυτίδων, σκοτεινών κηλίδων και χαλάρωσης του δέρματος.

 

 

Τι είναι η ακτινοβολία UVA και UVB;

UVA: Οι ακτίνες UVA ευθύνονται κυρίως για την γήρανση του δέρματος (Α: Ageing) και αποτελούν το 95% της υπεριώδους ακτινοβολίας που φτάνουν στην επιφάνεια της γης. Δεν προκαλούν εγκαύματα και μπορούν να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα και να προκαλέσουν, μακροπρόθεσμα, βλάβες στα κύτταρα. Ευθύνονται, κυρίως, για: Φωτογήρανση: καταστρέφουν την ελαστικότητα των χαμηλότερων στρωμάτων του δέρματος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ρυτίδες. Μελαγχρωματικές διαταρραχές: κηλίδες, πανάδες κ.α. Ηλιακή αλλεργία ή δυσανεξία στον ήλιο: προκαλεί κοκκινίλες και φαγούρα. Καρκίνο του δέρματος.

UVB: Οι ακτίνες UVB αποτελούν το 5% της υπεριώδους ακτινοβολίας που φτάνει στην επιφάνεια της γης και εμποδίζεται κυρίως από το στρώμα του όζοντος. Συμβάλλουν και αυτές στην αύξηση των αλλεργικών αντιδράσεων στον ήλιο και στις πιθανότητες ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος. Σε αντίθεση με τις UVA είναι υπεύθυνες για το μαύρισμα και για τα ηλιακά εγκαύματα (B: Burning).

 

 

Τι σημαίνει ο δείκτης προστασίας SPF στο αντιηλιακό;

Ο δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF) προέρχεται από τα αρχικά των αγγλικών λέξεων Sun Protection Factor. Αποτελεί μια μέτρηση του βαθμού προστασίας που προσφέρει κάθε προϊόν απέναντι στις υπεριώδεις ακτίνες UVB. Ο βαθμός ωστόσο αντιπροσωπεύει την διάρκεια προστασίας και όχι την "ποιότητα" προστασίας. Ένας υψηλός δείκτης δεν προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από έναν μικρότερο δείκτη. Η προστασία που προσφέρουν είναι η ίδια, απλώς η προστασία που προσφέρει ένας μεγαλύτερος δείκτης διαρκεί περισσότερο χρόνο. Για παράδειγμα, αν χρειάζονται περίπου 20 λεπτά σε δέρμα χωρίς προστασία για να προκληθεί κάποια κοκκινίλα ή βλάβη, τότε ένα αντηλιακό με δείκτη Spf15 θα μπορούσε να προσφέρει προστασία 15 φορές περισσότερο, δηλαδή περίπου 5 ώρες. Ο χρόνος αυτός είναι βέβαια θεωρητικός και οι δερματολόγοι συστήνουν ανανέωση του αντιηλιακού περίπου κάθε 2 ώρες.

 

 

Ποια είναι η καλύτερη αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα για σένα

Το καλύτερο αντηλιακό προσώπου με χρώμα για σένα είναι αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Όταν διαλέγεις, λοιπόν, αντηλιακή προσώπου με χρώμα πρέπει να λάβεις υπόψη σου 3 παράγοντες:

  • Τον τύπο της επιδερμίδας σου
  • Τον φωτότυπό σου
  • Τις ανάγκες σου για κάλυψη ατελειών

 

 

Τύπος επιδερμίδας

Η πιο συχνή ανησυχία στις αντηλιακές κρέμες προσώπου είναι η υφή τους που μπορεί να βαρύνει το δέρμα του προσώπου σου και κάποιες φορές να προκαλέσει λιπαρότητα. Για να αποφύγεις τέτοια περιστατικά, διάλεξε αντηλιακό προσώπου ελαφριάς υφής ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου - λιπαρή, κανονική, μεικτή, ξηρή, ευαίσθητη.

 

 

Ανακάλυψε εδώ τα καλύτερα Αντηλιακά προσώπου 

                                                                                                                                           

Φωτότυπος

Υπάρχουν 6 φωτότυποι ανάλογα με το πόσο ανοιχτόχρωμο ή σκουρόχρωμο είναι το δέρμα σου. Σε γενικές γραμμές, να θυμάσαι ότι αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που καίγεται ή μαυρίζει δύσκολα, προτίμησε δείκτη προστασίας Spf50. Αν έχεις αρκετά σκούρα επιδερμίδα που μαυρίζει εύκολα και σπάνια καίγεται από τον ήλιο, προτίμησε δείκτη προστασίας Spf30.

 

 

 

8+1 αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει:

 

 

1.Frezyderm Sun Screen Velvet Color Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα Face Spf 50+ 50ml

Σου αρέσουν οι πιο βελούδινες υφές; Αυτό το αντηλιακό είναι από τα πρώτα που πρέπει να δοκιμάσεις. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Εξασφαλίζει υψηλή  προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, καλύπτοντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες.

 

 

2. La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Αντιηλιακή Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Spf50+ 50ml

Ιδανική επιλογή αν ψάχνεις ένα αντηλιακό με πολύ λεπτόρευστη υφή και χρώμα για ομοιόμορφο τελείωμα. Είναι ultra ανθεκτική στο νερό (αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να την ανανεώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα), στον ιδρώτα και την άμμο, χαρίζει υψηλή προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Υπέρυθρη και ατμοσφαιρική ρύπανση) για το πρόσωπο και είναι κατάλληλη και για  το ευαίσθητο δέρμα και το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο.

 

 

3. Vichy Capital Soleil Spf50+ Anti Spot Αντιηλιακή Προσώπου Κατά Των Κηλίδων Με Χρώμα & Μη Λιπαρή Υφή 50ml

 Αν πάλι έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και θέλεις από το αντηλιακό σου ματ κάλυψη η αντηλιακή κρέμα της Vichy πρέπει να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές της λίστας σου. Έχει αδιάβροχη υφή, προστατεύει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα καθώς έχει τριπλή δράση κατά των κηλίδων και της γυαλάδας . Κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητες, μικτές-λιπαρές επιδερμίδες.
 
 
 

4. Lierac Sunissime Αντιγηραντική Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου & Nτεκολτέ SPF50+ 40ml

Αν πάλι, η ανάγκη για αντιγήρανση είναι μέσα στις πρώτες μέριμνες για την επιδερμίδα σου, τότε η κρέμα ολικής αντιγήρανσης, αντηλιακής προστασίας & τόνωσης Sunissime με SPF30 της Lierac είναι αυτή που θα τονώσει την επιδερμίδα σου, προσφέροντάς της παράλληλα άμεσο αποτέλεσμα φυσικής λάμψης. Κι αυτό χάρη στην τεχνολογία Global Protect Energy που προσφέρει αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία) έπειτα στο υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει και επαναπυκνώνει την επιδερμίδα (καθώς ξηραίνεται από τον ήλιο) αλλά και στο πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος που συμβάλλει σε ένα λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες. Plus: έχει απίστευτα καλοκαιρινό άρωμα.

 

 

5. Intermed Luxurious Sun Care Face Tinted Bb Cream Silk Cover Spf50 Natural Beige Αντιηλιακό Με Χρώμα & Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Υψηλή αντηλιακή προστασία, ανάπλαση προσώπου και ήπια κάλυψη: τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της. Η εξειδικευμένη της σύνθεση, εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, σφραγίζει την υγρασία της επιδερμίδας ενισχύοντας τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. Χάρη στη Βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Προλαμβάνει τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες εξαιτίας της ηλιακής ακτινοβολίας.

 

 

6. Apivita Bee Sun Safe Tinted Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου Με Χρώμα SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα με βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Χαρίζει υψηλή προστασία και ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Πολύ ανθεκτική στο νερό.
• Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και BLUE LIGHT με ένα φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων
• Xαρίζει φυσική, ομοιόμορφη κάλυψη και χρώμα με φυσικές χρωστικές
• Μειώνει τις πανάδες ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέων με εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα κρίταμου και εκχύλισμα αχιλλέας
• Προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με θαλάσσια φύκη και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης
• Προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί με θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ
 
 
 

7. Avene Creme Teintee SPF50+ Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα 50ml

Εάν το δέρμα σου είναι αρκετά ευαίσθητο στην έκθεση στον ήλιο, με αποτέλεσμα να κοκκινίζεις και να καίγεσαι εύκολα, μια αντηλιακή με υψηλό δείκτη προστασίας, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Η αντηλιακή με χρώμα της Avene, χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό συστατικών που περιέχει για να δημιουργεί ένα ευρύ πέπλο προστασίας και συγχρόνως να καταπραϋνει την επιδερμίδα σου με το ιαματικό νερό.

 

 
 

8. Frezyderm Active Sun Screen Tinded Face Fluid Spf50+ Ενεργή Έγχρωμη Υγρή Αντιηλιακή Κρέμα με Ενεργό Άνθρακα 50ml

 

Ενεργή υγρή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Η καινοτόμος σύνθεσή της συνενώνει 3 ενεργές φόρμουλες σε 1 προϊόν για να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στο δέρμα, παρέχοντας:

1) πολύ υψηλή ηλιοπροστασία

2) ενυδάτωση μακράς δράσης

3) ισχυρή δράση ενάντια στη φωτο- και χρονο- γήρανση

Η μοναδική καινοτομία Color Adapt Pigments που διαθέτει, της επιτρέπει να  προσαρμόζεται αποτελεσματικά σε όλες τις δερματικές αποχρώσεις, εξασφαλίζοντας τέλεια χρωματική ομοιογένεια και καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Επιπλέον, η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ενώ τα πολύτιμα φυτικά βλαστο­κύτταρα βαμβακιού δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων.

 

 

9. La Roche Posay Anthelios Mineral One Spf50+ Αντιηλιακή Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα & Ματ Αποτέλεσμα 02 Medium 30ml

Κατάλληλο για το πιο ευαίσθητο δέρμα, αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι περιέχει μόνο ένα φυσικό UV φίλτρο για ευρέως φάσματος προστασία (UVA, UVB, IR-A και ορατό φως). Προσφέρει μια φυσική κάλυψη, ενυδατώνει την επιδερμίδα για 24 ώρες και προστατεύει από την φωτορύπανση, ενώ έχει μια σούπερ λεπτόρευστη υφή και ένα υπέροχο χρώμα για ομοιόμορφο τελείωμα. Είναι ultra ανθεκτικό στο νερό (αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να το ανανεώνεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα), και ό,τι πρέπει ακόμη και για το δέρμα που είναι αλλεργικό στον ήλιο.

Με τη χρήση ενός φυσικού φίλτρου (Διοξειδίο του Τιτανίου), παρέχει ευρέως φάσματος προστασία για την πρόληψη τα φωτογήρανσης. Συνδυασμένο με φυσικές χρωστικές, βοηθά στην πρόληψη των υπερμελαγχρώσεων που προκαλούνται από τη UV και το ορατό φως. Εμπλουτισμένο επίσης, με Βιταμίνη Ε και Iαματικό Nερό της La Roche-Posay, βοηθά στην πρόληψη του οξειδωτικού στρες, που προκαλείται από την καθημερινή ρύπανση και την IR-A.

 

 

Βρες στο online φαρμακείο dpharmacy τα καλύτερα Αντηλιακά για το Καλοκαίρι 2023

 


 Πηγή φωτογραφίας [1]

 

 

Δημοφιλείς κατηγορίες σε Προσφορές Αντηλιακών

Αντηλιακά Frezyderm, Αντηλιακά 1+1 Δώρο,  Αντηλιακά μαυρίσματος, Αντηλιακά Κορρές, Αντηλιακά La Roche Posay,Frezyderm αντηλιακά για παιδιά, Αντηλιακές Κρέμες Προσώπου , Αντηλιακά για μωρά, Αντηλιακά Κρέμες Ημέρας Με SPF, Αντηλιακά Ενεργοποιητές Μαυρίσματος, Αντηλιακά προσώπου frezyderm, After Sun, Αντηλιακά Μαλλιών, Αντηλιακά Προσώπου, Αντηλιακά Σώματος, After Sun Προσώπου & Σώματος, Αντηλιακά Με Spf50, Αντηλιακά Για Ακμή 

 

Δημοφιλείς Μάρκες για τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου 2023

Frezyderm Αντηλιακά Sun ScreenLierac Αντηλιακά - SunissimeLa Roche Posay Anthelios Αντηλιακά,  Vichy Αντιηλιακή Σειρά Capital SoleilΑντηλιακά AveneApivita Suncare ΑντηλιακάΑντηλιακά Korres , Intermed Luxurious Sun Care ΑντηλιακάNivea ΑντηλιακάΑντιηλιακά A-Derma.

 


Γιατί να αποκτήσεις ένα αντηλιακό προσώπου από το Dpharmacy.gr;

 

Με τις αγορές σου από το online φαρμακείο Dpharmacy.gr απολαμβάνεις:

 

  1. Μοναδικές προσφορές σε αντηλιακά που φτάνουν έως και  -60%

  2. Μεγάλη ποικιλία σε επώνυμες μάρκες αντηλιακών: Frezyderm Αντηλιακά Sun ScreenLierac Αντηλιακά - SunissimeLa Roche Posay Anthelios Αντηλιακά,  Vichy Αντιηλιακή Σειρά Capital SoleilΑντηλιακά AveneApivita Suncare ΑντηλιακάΑντηλιακά Korres , Intermed Luxurious Sun Care ΑντηλιακάNivea ΑντηλιακάΑντιηλιακά A-Derma, Rilastil, Uriage, Froika 

  3. Άμεση παράδοση και παρακολούθηση της παραγγελίας

  4. Δωρεάν Μεταφορικά σε παραγγελίες πάνω από 49€

  5. Μπορείς να διαλέξεις ένα από τα αγαπημένα σου προϊόντα και να κερδίσεις ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για όλη την παραγγελία σου. Μάθε περισσότερα στα Προιόντα με Δωρεάν Μεταφορικά

  6. Και το πιο σημαντικό: Με κάθε online αγορά λαμβάνεις και ένα ξεχωριστό δώρο στη συσκευασία!

 

← Previous Next →