facebook pixel pageview facebook pixel pageview

LIERAC Η εμβληματική γαλλική εταιρεία έφτασε στο Dpharmacy!

featured_image

LIERAC Η εμβληματική γαλλική εταιρεία έφτασε στο online φαρμακείο Dpharmacy! Στο παρόν άρθρο σου συστήνουμε τη γαλλική εταιρεία Lierac και σου προτείνουμε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που πρέπει να έχεις στη φαρέτρα σου!

Αργά ή γρήγορα θα αναζητήσεις το απόλυτο προϊόν που θα κάνει όχι μόνο την επιδερμίδα σου να αισθάνεται καλά, αλλά και εσένα. Θα σε γεμίζει με τις υφές του, τα αρώματα του ακόμα και τη συσκευασία του. Αυτό το προϊόν είναι της LIERAC γιατί εκεί σκέφτονται ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια για να αναδείξουν την εξωτερική και εσωτερική ομορφιά σου. LIERAC Η εμβληματική γαλλική εταιρεία έφτασε στο online φαρμακείο Dpharmacy!

Όπου και αν επιθυμείς να εστιάσεις αντιγήρανση, ενυδάτωση, σύσφιξη, λάμψη, τόνωση, περιποίηση ματιών, δερμομακιγιάζ, πρόληψη των ραγάδων - η LIERAC είναι η εταιρεία που αξίζει να επενδύσεις!

 

Καλωσορίζουμε στο online φαρμακείο Dpharmacy.gr τα Προϊόντα Ομορφιάς Lierac

                                                                                                                                        Προσφορές φαρμακείου Dpharmacy.gr

 

Περιεχόμενα:

 

 

Προϊόντα Ομορφιάς Lierac Online Φαρμακείο

 

Γνώρισε την εταιρεία LIERAC

Πρωτοπόρος στην αισθητική ιατρική στη Γαλλία, ιδρυτικό μέλος της Γαλλικής Εταιρείας Αισθητικής Ιατρικής και του πρώτου κέντρου ιατρικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, ο ιδρυτής των Εργαστηρίων LIERAC Paris είχε την πεποίθηση, από τότε που γεννήθηκε η μάρκα το 1975, ότι η δερμοκοσμητολογία μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο όταν βασίζεται σε στοχευμένα και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά που έχουν προέλθει από τις τελευταίες ανακαλύψεις της ιατρικής κι έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές.

Με την πεποίθηση ότι η προηγμένη ιατρική έρευνα ανοίγει τον δρόμο για τα δερμοκαλλυντικά του μέλλοντος, τα Εργαστήρια LIERAC Paris έχουν εδραιώσει συνεργασίες με κορυφαία ιδρύματα επιστημονικής έρευνας, όπως το INSERM, τη Γαλλική Εταιρεία Βιολογίας της εξωκυττάριας μήτρας (πρώην Ίδρυμα Συνδετικού Ιστού), το Οφθαλμολογικό Ίδρυμα Adolphe de Rothschild ή ακόμη το CNRS.

 

Ανακάλυψε στο online φαρμακείο Dpharmacy τα καλύτερα Προϊόντα Ομορφιάς Lierac

 

Στη Γαλλία γεννήθηκε η Υψηλή Ραπτική, που είναι η επιτομή της γαλλικής κομψότητας. Συνεχίζοντας την παράδοση της γαλλικής υπεροχής, τα Εργαστήρια LIERAC Paris αποδεικνύουν, από τη μέρα της ίδρυσής τους, ότι είναι εφικτό να συνδυάζεται η καινοτομία αιχμής με την απόλαυση. Την απόλαυση να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης με άκρως θηλυκές συσκευασίες. Την απόλαυση να αγγίζεις την κρέμα σου στο βάζο και να ανακαλύπτεις μία κρεμώδη υφή που απλώνεται βελούδινα στην επιδερμίδα. Την απόλαυση να σαγηνεύεσαι από εκλεπτυσμένα αρώματα που σε προκαλούν να χαλαρώσεις.

 

lierac προσφορές online φαρμακείο dpharmacy 

 

Καινοτομία LIERAC

Ανεβάζοντας διαρκώς τον πήχη στη διόρθωση των αισθητικών διαταραχών, τα Εργαστήρια LIERAC Paris βασίζονται πάντοτε στις τελευταίες έρευνες της προηγμένης ιατρικής. Από το Phytolastil, το πρώτο προϊόν κατά των ραγάδων, που κυκλοφόρησε το 1975 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Συνδετικού Ιστού, έως τη σειρά Mésolift το 2006 που βασίζεται στη μεσοθεραπεία ή το Lumilogie το 2017 που βασίζεται στις συνδυασμένες αισθητικές τεχνικές LED + Peeling, η ιστορία της μάρκας σηματοδοτείται από αξεπέραστες καινοτομίες αιχμής.

Η ξεχωριστή τεχνογνωσία των Εργαστηρίων LIERAC Paris πηγάζει από τη συνέργεια εμπειρογνωμόνων. Από την αισθητική ιατρική έως τη δερματολογία ή την αναγεννητική ιατρική, η προηγμένη ιατρική αποτελεί τη βασική πηγή έμπνευσης των δερμοκαλλυντικών αιχμής των Εργαστηρίων LIERAC Paris. Η μάρκα έχει αναπτύξει ένα πραγματικά καινοτόμο οικοσύστημα που πλαισιώνει τόσο το in-house ερευνητικό εργαστήριό της, όσο και τις συνέργειες που εδραιώνει με ειδήμονες και με τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα.

Η επιτυχία των Εργαστηρίων LIERAC Paris πηγάζει από την απαίτηση για αποτελέσματα κι απόλαυση, με έμφαση στην ασφάλεια. Μια δυνατή υπόσχεση στις γυναίκες. Η αναζήτηση της αποτελεσματικότητας είναι προαπαιτούμενο σε κάθε στάδιο της δημιουργίας των συνθέσεων. Μελέτες καταναλωτών, δερματολογικά ελεγμένες κλινικές δοκιμές, κατάργηση ή μείωση των αμφιλεγόμενων ουσιών (όπως τα parabens ή τα πετροχημικά παράγωγα), ακριβής δόση ενεργών συστατικών στην καρδιά εθιστικών υφών... Επιλογές που επιβεβαιώνουν την επιθυμία των Εργαστηρίων LIERAC Paris να προσφέρουν το βέλτιστο, ώστε να εξαλειφθούν διά παντός τα ανεπιθύμητα σημάδια που εμφανίζονται με το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπο και στο σώμα.

Από τη μονάδα παραγωγής στο Παρίσι, και υπό το άγρυπνο βλέμμα των επιστημόνων που εξειδικεύονται στις συνθέσεις, κάθε προϊόν παράγεται με απόλυτο σεβασμό σε ένα αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών. Συμπεριλαμβάνοντας τα in-house ερευνητικά εργαστήρια, η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων περιποίησης LIERAC γίνεται εξ ολοκλήρου στη Γαλλία.

 

To Dpharmacy σου προτείνει Προϊόντα Ομορφιάς Lierac

  

Lierac Body - Slim Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος & Ομορφιάς 200ml

 Lierac Body - Slim Συμπύκνωμα Αδυνατίσματος & Ομορφιάς 200ml

 

Lierac Hydragenist Duo Mask Μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης σε Διπλή Δόση 2x6ml

 Lierac Hydragenist Duo Mask Μάσκα Εντατικής Ενυδάτωσης σε Διπλή Δόση 2x6ml

 

Lierac Πακέτο Promo Set Hydragenist Gel Ματιών Ενυδάτωσης & Λείανσης 15ml & Δώρο Ηydragenist Ενυδατική Gel-Kρέμα 10ml & Δώρο Cica-Filler Αντιρυτιδικός Ορός 10ml & Δώρο Sunissime Αντιηλιακό Προσώπου SPF30 10ml

Lierac Πακέτο Promo Set Hydragenist Gel Ματιών Ενυδάτωσης & Λείανσης 15ml & Δώρο Ηydragenist Ενυδατική Gel-Kρέμα 10ml & Δώρο Cica-Filler Αντιρυτιδικός Ορός 10ml & Δώρο Sunissime Αντιηλιακό Προσώπου SPF30 10ml

 

 

 Lierac Mesolift Αναζωογονητική Κρέμα Κατά της Κούρασης για Λείανση & Λάμψη της Επιδερμίδας 40ml

 

 Lierac Mesolift Αναζωογονητική Κρέμα Κατά της Κούρασης για Λείανση & Λάμψη της Επιδερμίδας 40ml

 

Lierac Πακέτο Promo Set Premium Σετ Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml & Δώρο Cica-Filler Αντιρυτιδικός Ορός 10ml & Δώρο Sunissime Αντιηλιακό Προσώπου SPF50 10ml

 

 Premium Σετ Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml & Δώρο Cica-Filler Αντιρυτιδικός Ορός 10ml & Δώρο Sunissime Αντιηλιακό Προσώπου SPF50 10ml

 

Lierac Πακέτο Promo Set Body-Slim Cryoactive Πρόγραμμα Για Εγκατεστημένη Κυτταρίτιδα Σετ Κρυοενεργό Συμπύκνωμα 150ml & Slimming Roller

 

 Lierac Πακέτο Promo Set Body-Slim Cryoactive Πρόγραμμα Για Εγκατεστημένη Κυτταρίτιδα Σετ Κρυοενεργό Συμπύκνωμα 150ml & Slimming Roller

 

Πηγή πληροφοριών [1]

← Previous Next →