facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Led μάσκα φωτοθεραπείας: Ο ιδανικός σύμμαχος για την αντιγήρανση

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τη μάσκα φωτοθεραπείας, τί είναι η μάσκα φωτοθεραπείας,πώς να την χρησιμοποιήσεις,ποια είναι τα οφέλη για το πρόσωπό σου.

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για τη Led μάσκα φωτοθεραπείας, τί είναι η μάσκα φωτοθεραπείας,πώς να την χρησιμοποιήσεις,ποια είναι τα οφέλη για το πρόσωπό σου.

Τον τελευταίο καιρό η φωτοθεραπεία ή αλλιώς Led Light Therapy έχει κατακλύσει τα social media.Όλοι έχετε πετύχει κάποιον celebrity στο Instagram να χρησιμοποιεί κάποια μάσκα φωτοθεραπείας για την περιποίηση του προσώπου του.Ωστόσο,είναι όντως τόσο αποτελεσματικές οι χρωμομάσκες όσο τις παρουσιάζουν;

Παρακάτω θα δείτε τί είναι η μάσκα φωτοθεραπείας και τί κάνεις στο δέρμα σας.

Περιεχόμενα

 

Ανακάλυψε τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy μάσκα φωτοθεραπείας Led στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

 

 

Τι είναι η φωτοθεραπεία;

Η φωτοθεραπεία ή αλλιώς Led light therapy, είναι μια μη επεμβατική θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. Χρησιμοποιώντας μια στενή ζώνη μη θερμικής ενέργειας φωτός LED, η διαδικασία διεγείρει τη φυσική παραγωγή κυττάρων του σώματος για μια ταχεία αποκατάσταση της επιφάνειας του δέρματος. Επιταχύνοντας τη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος, μειώνονται οι ενδείξεις βλάβης από τον ήλιο, ακμής, φλεγμονής ή ακόμη πιο σοβαρών παθήσεων όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η δερματίτιδα και η ροδόχρου ακμή. Για άτομα με πληγές ή άλλα είδη ουλών, η εκ νέου ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος όπως προωθείται από τη φωτοθεραπεία LED μπορεί επίσης να είναι θεραπευτική.

 

Τι είναι η μάσκα φωτοθεραπείας;

H φωτοθεραπεία επιτυγχάνεται με τη χρήση μιας μάσκας Led, χρωμομάσκας δηλαδή, η οποία εφαρμόζεται στο πρόσωπο για την αντιμετώπιση πολλών δερματικών παθήσεων αλλά και ως απλή αντιγηραντική συσκευή.Αυτές οι συσκευές υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και χρησιμοποιούνται γενικά από δερματολόγους ή αισθητικούς για τη θεραπεία της φλεγμονής μετά από περιποιήσεις προσώπου, την ελαχιστοποίηση των σπασμών και τη συνολική ώθηση στο δέρμα.Σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις συσκευές και να τις χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.

 

Ποια είναι τα οφέλη της μάσκας φωτοθεραπείας για το πρόσωπο;

Η θεραπεία με μάσκα LED είναι εξαιρετική σε κάθε πρόσωπο για να ηρεμήσει τυχόν περιοχές ερεθισμού και είναι επίσης εξαιρετική στο να φωτίζει το δέρμα.

Όταν χρησιμοποιείται η χρωμομάσκα με συνέπεια, με την πάροδο του χρόνου, τα φώτα LED πιστεύεται ότι διεισδύουν στο δέρμα σε διαφορετικά βάθη και προκαλούν διάφορες αντιδράσεις στο δέρμα σας, όπως καταπολέμηση βακτηρίων που προκαλούν ακμή, γεμίζουν το δέρμα και μειώνουν τις ρυτίδες.

Η χρωμομάσκα για το δέρμα μπορεί να επιταχύνει την επούλωση των πληγών και να βελτιώσει τις δερματικές παθήσεις όπως η ροδόχρου ακμή ή η δερματίτιδα. Χρησιμοποιείται επίσης για τη βελτίωση της ακμής και ως αντιγηραντική συσκευή.

Μια σειρά θεραπειών προσφέρει διορθωτικά και μακροχρόνια αποτελέσματα, αν και θα μπορείτε να δείτε διαφορά μετά την πρώτη συνεδρία. Η θεραπεία με χρωμομάσκα είναι επίσης ιδιαίτερα ηρεμιστική, οπότε θα νιώσετε ανανεωμένοι.

  

 

Βρες τώρα στο online φαρμακείο Dpharmacy μάσκα φωτοθεραπείας στην καλύτερη τιμή!

 

 

Πώς λειτουργεί η μάσκα φωτοθεραπείας;

Η μάσκα φωτοθεραπείας χρησιμοποιεί έγχρωμα μήκη κύματος ορατού φωτός που έχουν συγκεκριμένα οφέλη για το δέρμα. Ως αποτέλεσμα της γήρανσης, των δερματικών διαταραχών ή του τραύματος, τα υγιή κύτταρα του δέρματος τίθενται σε κίνδυνο και δεν μπορούν να ανανεωθούν κανονικά.

Το δέρμα χρησιμοποιεί το φως ως πηγή ενέργειας για να τροφοδοτήσει την επισκευή και την αναζωογόνηση των κατεστραμμένων κυττάρων ή, στην περίπτωση της θεραπείας της ακμής, να σκοτώσει τα βακτήρια.Η ενέργεια διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενισχύει την κυκλοφορία και επιταχύνει την επισκευή των ιστών. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, απλά θα ξαπλώσετε κάτω από μια φωτεινή οθόνη ενώ η χρωμομάσκα θα κάνει όλη τη δουλειά.

Κάθε μάσκα φωτοθεραπείας χρησιμοποιεί διαφορετικό φάσμα μηκών κύματος φωτός που διεισδύει στο δέρμα για να προκαλέσει αλλαγές στο δέρμα σε μοριακό επίπεδο.Κάθε φάσμα φωτός παράγει διαφορετικό χρώμα για να στοχεύσει σε διάφορα προβλήματα του δέρματος.

 

Τι είδη φωτός υπάρχουν στη μάσκα φωτοθεραπείας και τι κάνουν;

  • ΜΠΛΕ ΦΩΣ
    • Το μπλε φως στη χρωμομάσκα στοχεύει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν να σταματήσει ο κύκλος των εξανθημάτων.Αποτελεί μια ισχυρή αντιβακτηριδιακή ιδιότητα για τη θεραπεία της ακμής χωρίς ερεθισμούς, μειώνει την παραγωγή ελαίου, αποτρέπει τις μελλοντικές εξάρσεις και προσφέρει μια εναλλακτική λύση χωρίς UV για τη θεραπεία του εκζέματος και της ψωρίασης.
  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ
    • Το κόκκινο χρώμα στη χρωμομάσκα αυξάνει τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσης και μειώνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή.Επίσης, συρρικνώνει την εμφάνιση των πόρων, ρυθμίζει την παραγωγή λιπαρότητας, βελτιώνει την κυκλοφορία, επιταχύνει την αποκατάσταση του δέρματος, όπως είναι μια ιατρικά εγκεκριμένη θεραπεία για τη ροδόχρου ακμή.
  • ΥΠΕΡΥΘΡΟ ΦΩΣ
    • Αυτό είναι το μήκος κύματος που απορροφάται περισσότερο, αυξάνει τη διαπερατότητα και την απορρόφηση των κυττάρων, λειαίνει τις γραμμές και τις ρυτίδες, βελτιώνει την ελαστικότητα, μειώνει τον πόνο και τη φλεγμονή, επιταχύνει την επούλωση των πληγών και θεραπεύει την κυστική ακμή.Το κόκκινο φως στη μάσκα φωτοθεραπείας έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την κυκλοφορία και να διεγείρει το κολλαγόνο, καθιστώντας το χρήσιμο για όσους θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Μια απώλεια κολλαγόνου, η οποία τείνει να συμβαίνει στο γερασμένο και κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, μπορεί να συμβάλει στις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΩΣ
    • Το κίτρινο φως στις χρωμομάσκες χρησιμοποιείται για την μείωση της ερυθρότητας και την οξυγόνωση και ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος.
  • ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ
    • Το πράσινο φως στις μάσκες φωτοθεραπείας χρησιμοποιείται για τη μείωση της μελάγχρωσης και των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.Ακόμα,ανακουφίζει το δέρμα από το στρες και δρα καταλυτικά στην επούλωση των ουλών.

 

Ενώ κάθε χρωμομάσκα έχει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς να τις χρησιμοποιήσετε, οι περισσότεροι σας συμβουλεύουν απλώς να καθαρίζετε πρώτα το πρόσωπό σας και να τη χρησιμοποιείτε για 20 έως 30 λεπτά και να επιλέγετε το χρώμα led σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του προσώπου σας. Μπορείτε να κάνετε και καθημερινή χρήση της χρωμομάσκας σας.

 

Υπάρχουν κίνδυνοι από τη χρήση της μάσκας φωτοθεραπείας;

Σύμφωνα με έρευνες, οι κίνδυνοι ερυθρότητας, φλεγμονής, ευαισθησίας και ή εξανθήματος εμφανίζονται πολύ σπάνια. Έτσι,εάν κάποια από τις παραπάνω μεθόδους με χρωματική κωδικοποίηση φαίνεται ελκυστική για εσάς, ενθαρρυνθείτε περαιτέρω από το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγοι κίνδυνοι ή πιθανές παρενέργειες που σχετίζονται με οποιαδήποτε από αυτές.

 

Καλό θα ήταν φυσικά,να κάνετε μια έρευνα αγοράς προτού προμηθευτείτε μια μάσκα φωτοθεραπείας και να βεβαιωθείτε πως επιλέγετε μια ασφαλή χρωμομάσκα με πιστοποίηση και εγγύηση.

 

Θυμηθείτε ακόμη,να προστατεύετε πάντα τα μάτια σας πριν εκτεθείτε στα φώτα led της χρωμομάσκας σας.

 

Τέλος,συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα φωτοθεραπεία σας για τους στόχους του δέρματός σας.

 

Προσοχή! 

Η χρήση της μάσκας φωτοθεραπείας απαγορεύεται αυστηρά σε έγκυες γυναίκες,παιδιά,άτομα με αλλεργίες στο φως,άτομα με θυρεοειδή.

 

Αν ψάχνετε για μια λύση σε μια συγκεκριμένη πάθηση του δέρματος ή απλώς θέλετε μια ενίσχυση λάμψης για μια ειδική περίσταση, σκεφτείτε να δοκιμάσετε φωτοθεραπεία με Led μάσκα φωτοθεραπείας.

 

Τι να εφαρμόσετε μετά τη θεραπεία με χρωμομάσκα;

Μείνετε μακριά από τον ήλιο για 48 ώρες και εφαρμόστε SPF. Μπορείτε να πάρετε ένα αντιφλεγμονώδες σε περίπτωση πρηξίματος και ερυθρότητας αν και σπάνια χρειάζεται.

 

Πότε θα δείτε αποτελέσματα από τη χρήση της μάσκας φωτοθεραπείας

Τα θεραπευτικά αποτελέσματα της μάσκας φωτοθεραπείας απαιτούν χρόνο και συνέπεια στη χρήση.Μία μόνο εφαρμογή της χρωμομάσκας θα μειώσει τη φλεγμονή, τον ερεθισμό του δέρματος και θα ενισχύσει τη φυσική λάμψη του δέρματος, σίγουρα. Αλλά για να δείτε τα σημάδια να εξαφανίζονται, να θεραπεύσετε την ακμή ή να μειώσετε τις ρυτίδες απαιτούνται τουλάχιστον αρκετές εβδομάδες συνεχών συνεδριών για να αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα. Η συνέπεια εξασφαλίζει τη σταδιακή διείσδυση του φωτός LED όλο και πιο βαθιά στο δέρμα σε κάθε χρήση. Όταν το φως εισέρχεται σε νέα βάθη, μπορούν να επιτευχθούν περισσότερα διορθωτικά αποτελέσματα.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη χρωμομάσκα για συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος, συνιστάται μια εντατική πορεία δώδεκα θεραπειών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Ποιοι τύποι δέρματος πρέπει να δοκιμάσουν τη μάσκα φωτοθεραπείας;

Η φωτοθεραπεία με χρωμομάσκα είναι καλή για όλους τους τύπους δέρματος, κυριολεκτικά για όλους, και απίστευτη για επιδερμίδες με ροδόχρου ακμή.

 

 

Μπορείτε να μαυρίσετε από τη Led χρωμομάσκα;

Η φωτοθεραπεία δεν χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία, επομένως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μαυρίσματος.

 

Συμπέρασμα

Οι μάσκες φωτοθεραπείας χρησιμοποιούνται καλύτερα για να βοηθήσουν στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και να σκοτώσουν τα βακτήρια που προκαλούν εξάρσεις ακμής, αν και δεν αντικαθιστούν την τακτική ρουτίνα περιποίησης του δέρματος. Ως συσκευές στο σπίτι, μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Λάβετε τις κατάλληλες προφυλάξεις πριν τις χρησιμοποιήσετε, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των ματιών, προκειμένου να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη θεραπεία του δέρματός σας.

 

 

← Previous Next →