facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Γυμναστική στο σπίτι: Χρήσιμα αξεσουάρ που σίγουρα θα χρειαστείς

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις ποια είναι τα βασικά αξεσουάρ γυμναστικής στο σπίτι.

Οι περιορισμοί της πανδημίας έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία μας και μας έχουν ωθήσει στο να αναζητήσουμε νέους τρόπους άθλησης. Η γυμναστική στο σπίτι παραμένει ένας ασφαλές και οικείος τρόπος για να γυμναστείς και να βελτιώσεις την υγεία σου. Είναι αναμενόμενο πως το παρατεταμένο lock-down  έχει επηρεάσει την ψυχολογία σου, ωστόσο τώρα είναι ευκαιρία να γυμναστείς στο σπίτι για να απολαύσεις το καλοκαίρι που πλησιάζει. 

Μη διστάσεις! Φόρεσε το καλύτερο σου χαμόγελο, βρες τα καλύτερα αξεσουάρ γυμναστικής και ξεκινά τώρα. Σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα! Στο παρόν άρθρο θα βρεις μερικά χρήσιμα αξεσουάρ γυμναστικής για να απολαύσεις τη γυμναστική στο σπίτι. Άλλωστε το online φαρμακείο Dpharmacy είναι ο σύμμαχός σου στη γυμναστική στο σπίτι και σου παρέχει τα καλύτερα Προϊόντα για την Άθληση και την Ευεξία.

 

Τα καλύτερα των αξεσουάρ γυμναστικής που θα χρειαστείς:

 

Στρώμα Γυμναστικής 

Αναμφισβήτητα ένα στρώμα γυμναστικής θα σου προσφέρει μοναδική άνεση στην κίνηση ενώ η ανθεκτική, υποαλλεργική κι αντιολισθητική επιφάνεια θα σου εξασφαλίζει προστασία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της άσκησης. Επίλεξε το αγαπημένου σου χρώμα κι απόλαυσε τη γυμναστική με τα καλύτερα οικολογικά στρώματα γυμναστικής για Yoga & Pilates!

 

TPE Yoga Mat Οικολογικό Στρώμα Γυμναστικής Yoga-Πιλάτες Χρώμα Πορτοκαλί

 

Ατομικό στρώμα γυμναστικής υψηλής ποιότητας για Yoga και Pilates, προσφέρει μια άνετη και σταθερή βάση για την εκτέλεση των ασκήσεων.

Το TPE Yoga Mat είναι οικολογικό, κατασκευασμένο από θερμοπλαστικό ελαστομερές (TPE), ένα νεοαναπτυγμένο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικό που είναι υποαλλεργικό, 100% χωρίς PVC και δεν περιέχει λάτεξ, καουτσούκ ή τοξίνες.

 

 

Ανακάλυψε τώρα τα καλύτερα οικολογικά στρώματα γυμναστικής!

                                                                                                                                       Προσφορές φαρμακείου Dpharmacy.gr

Λάστιχα Αντίστασης Γυμναστικής

 Τα λάστιχα αντίστασης γυμναστικής αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να γυμνάσεις σωστά πολλές και διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Τα λάστιχα είναι ιδανικά για ασκήσεις κάτω άκρων, συμπεριλαμβανομένων των εμπρός, πλευρικών και οπίσθιων κινήσεων. Γύμνασε και ενίσχυσε τα χέρια, τα πόδια και το άνω μέρος του σώματος. Η πρότασης μας για λάστιχα γυμναστικής είναι:

 

OEM Πακέτο Σετ 5 Λάστιχα Αντίστασης Γυμναστικής Λάτεξ Για Yoga & Pilates

 

 

Oem Λάστιχο Γυμναστικής Στενό Χρώμα Λαχανί 1 Τμχ

https://www.dpharmacy.gr/gr/oem-lastixo-gymnastikis-steno-mv-13906-xroma-laxani-1-tmx.html

Foam Roller Αποθεραπείας  

To Foam Roller είναι ένα συμπαγής κύλινδρος γυμναστικής από πυκνό αφρώδες υλικό κατάλληλο για yoga, pilates και crossfit. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αξεσουάρ γυμναστικής από αφρώδες υλικό το οποίο συμβάλει στην αποθεραπεία των μυικών ομάδων. Αν νιώθεις του μύες σου κουρασμένους δοκίμασε ένα Foam Roller. 

Το Foam Roller βοηθάει:

  • Συσφίγγει το σώμα
  • Αδυνατίζει τη σιλουέτα
  • Μειώνει τα επίπεδα οσφυαλγίας και μυϊκούς πόνους
  • Σταθεροποιεί τη σπονδυλική στήλη και διορθώνει την κακή στάση
  • Βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • Βοηθά μετά τους τραυματισμούς
  • Τεντώνει τους μυς

 

Yoga Roller Κύλινδρος για Pilates και Crossfit 33cm Μπλε 1τμχ

   

 

 

 

Ανακάλυψε τώρα τα καλύτερα αξεσουάρ για Yoga - Pilates - Crossfit!

 

 

Παγούρια Άθλησης - Παγούρια Νερού

Το παγούρι άθλησης αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στη λίστα των αθλητικών αξεσουάρ. Με την ενυδάτωση να αποτελεί πολύ σημαντικό στοιχείο για τη σωστή υγεία του οργανισμού απόκτησε τώρα ένα παγούρι άθλησης. 

Bobble Infuse Μπουκάλι Νερού Με Φίλτρο Άνθρακα Κόκκινο 590ml 

Bobble Infuse Μπουκάλι Νερού Με Φίλτρο Άνθρακα Κόκκινο 590ml

 

 

Συσκευή Μασάζ & Ανάκαμψης Μυών

Αν αγαπάς την άθληση, οι συσκευές μασάζ και ανάκαμψης μυών θα βοηθήσουν στη γρηγορότερη αποκατάσταση των μυών. Πρόκειται για μικρές και εύχρηστες συσκευές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μετά τη γυμναστική στο σπίτι για να χαλαρώσεις τους μύες και το σώμα σου.

Auncley Fascial Gun Massager Συσκευή Μασάζ & Ανάκαμψης Μυών 1τμχ

Auncley Fascial Gun Massager Συσκευή Μασάζ & Ανάκαμψης Μυών 1τμχ

 

Αξεσουάρ για Yoga

Αν αγαπάς την Yoga στο online φαρμακείο dpharmacy.gr θα βρεις τα καλύτερα αξεσουάρ για pilates-yoga στην καλύτερη ποιότητα! Κάνε τη γυμναστική στο σπίτι τρόπο ζωής με μοναδικά αξεσουάρ γυμναστικής!

 

Yoga Block Τουβλάκι

Κατασκευασμένα από καουτσούκ υψηλής ποιότητας. Είναι σταθερά, ανθεκτικά και άνετα στη χρήση. Περιέχει πέντε λάστιχα αντίστασης με σκοπό να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου για καλή φυσική κατάσταση, χάρη στα διαφορετικά επίπεδα αντίστασης. 

 

Yoga Block Τουβλάκι Ισορροπίας Ροζ 23x15x7.6 cm

 

Κύβος από ανθεκτικό, μη τοξικό υλικό, με μεγάλη σταθερότητα και αντίσταση για περισσότερη ασφάλεια κι αποτελεσματικότητα.

 Βοηθάει στις καθημερινές ασκήσεις και προπονήσεις.

Χρησιμοποιείται σε καθιστές, ξαπλωμένες & όρθιες θέσεις. Διαφορετικές ρυθμίσεις του (κάθετη, οριζόντια, επίπεδη) αυξάνουν ή μειώνουν τη δυσκολία της άσκησης.

 

Τροχός Yoga

Τροχός Yoga & Pilates Wheel Μαύρο - Ροζ 33 x 13 x 0.6 cm

   

 

 

 

Είναι ένα βοήθημα άσκησης που θα βοηθήσει κάθε χρήστη να κερδίσει περισσότερη δύναμη, καλύτερη ισορροπία και ευελιξία, να χαλαρώσει γενικά και να χειριστεί ακόμα και τις πιο δύσκολες θέσεις yoga & pilates.

Βοηθάει στην ανακούφιση του πόνου της πλάτης και του αυχένα. Είναι ένα υπέροχο στήριγμα με την ελαφριά κύλιση στη σπονδυλική σου στήλη, μια διαδρομή από τους ώμους έως το ιερό οστό. Χάρη στο πλάτος του, ο τροχός, πηγαίνει κατευθείαν ανάμεσα στις ωμοπλάτες σου, μια περιοχή που είναι αδύνατο να επιτευχθεί με άλλα μαξιλάρια μασάζ.

 

Ανακάλυψε τώρα τα καλύτερα προϊόντα για Αθλητικές δραστηριότητες & Σπορ!

← Previous Next →