facebook pixel pageview facebook pixel pageview

Cotton pads: 5 τρόποι για καθαρισμό προσώπου!

featured_image

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται για να καθαρίσεις το πρόσωπο σου με χρήση cotton pads!

Πώς τα Cotton Pads θα βοηθήσουν για να αποκτήσεις καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα; Ο καθαρισμός προσώπου και το ντεμακιγιάζ είναι μία ιεροτελεστία που όλες και όλοι πρέπει να ακολουθούμε πιστά και υπομονετικά αν θέλουμε να διατηρήσουμε το δέρμα μας υγιές και λαμπερό. Αφιέρωσε, λοιπόν, λίγα λεπτά κλείνοντας τη μέρα σου για να απαλλάξεις την επιδερμίδα σου από μακιγιάζ, ρύπους και αρνητικές σκέψεις που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της μέρας και νιώσε αναζωογόνηση και φρεσκάδα. Με αυτόν τον τρόπο, δυο τα καλά. Πρώτον, θα αισθανθείς σίγουρα πολύ καλύτερα μετά από μία κουραστική μέρα και δεύτερον, επιτρέπεις στο δέρμα σου να ξεκουραστεί.

 

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου σου!

                                                                                                                                       Προϊόντα Ντεμακιγιάζ Φαρμακείο Dpharmacy.gr

 Κάνε την καθημερινή περιποίηση του προσώπου παιχνιδάκι με βασικό σου εργαλείο τα cotton pads ή αλλιώς δίσκους ντεμακιγιάζ για εύκολο ντεμακιγιάζ με μια κίνηση και όχι μόνο!

 

Εάν ανήκεις στην κατηγορία που δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη ρουτίνα ομορφιάς της χωρίς δίσκους ντεμακιγιάζ, θα ενθουσιαστείς με τις εναλλακτικές που σου ανοίγονται. Αν πάλι, βρίσκεσαι στον αντίποδα, σίγουρα οι χρήσεις των cotton pads που σου δίνουμε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και ίσως σε κάνουν να υιοθετήσεις ένα- δυο tips.

 

Καθαρισμός- Ντεμακιγιάζ

 

Οι δίσκοι ντεμακιγιάζ-ταπεινοί, αλλά θαυματουργοί- αποτελούν μία από τις πιο χρηστικές εφευρέσεις στο χώρο του μακιγιάζ. Όχι μόνο είναι εξαιρετικά φθηνοί, έχουν και πολλαπλές χρήσεις πέρα από το να το χρησιμοποιείς για να εφαρμόσεις τη λοσιόν σου, να κάνεις το ντεμακιγιάζ των ματιών σου ή να ξεβάψεις τα νύχια σου. Παρακάτω θα βρεις πέντε!

 

1. Χρησιμοποίησέ τα Cotton pads ως μάσκα προσώπου

Σου τελείωσε η μάσκα προσώπου; Δοκίμασε να μουλιάσεις cotton pads σε γαλάκτωμα καθαρισμού ή ενυδατική λοσιόν και τοποθέτησέ τα κατά τόπους πάνω στο πρόσωπό σου. Επικεντρώσου σε πιο ξηρές ή σκληρές περιοχές όπως τα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι.

 

2. Για ντεμακιγιάζ σε συσκευασία ταξιδιού

Όταν πρόκειται να ταξιδέψεις αντί να πάρεις μαζί σου το αγαπημένο σου ντεμακιγιάζ προϊόν με κίνδυνο να σου το πετάξουν λόγω βάρους ή σε περίπτωση που θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο, οι δίσκοι ντεμακιγιάζ θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Μούλιασε τα cotton pads σε μικκυλιακό νερό (κοινώς micellar water) ή διφασικό καθαριστικό και στη συνέχεια τοποθέτησέ τα σε ένα σακουλάκι αεροστεγώς κλεισμένα. Ιδανική λύση ιδίως για τα σύντομα ταξίδια που σου εξοικονομεί και χρήμα και χώρο!

 

3. Για φρεσκάδα

Μία έξυπνη λύση για να διατηρήσεις τη φρεσκάδα του δέρματός σου- ιδίως μετά από ένα ταξίδι- είναι να έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου μερικά pads μουλιασμένα σε toner αεροστεγώς κλεισμένα. Έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορείς και να φρεσκαριστείς και να ενυδατώσεις το δέρμα σου.

 

Στο online φαρμακείο Dpharmacy θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου σου!

 

4. Για να εφαρμόζεις την πούδρα σου

Πολλές φορές καταλήγεις να χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα πούδρας όση προσοχή και αν επιδείξεις;

Χώρισε το δίσκο σε δυο φύλλα και ανάμεσά τους τοποθέτησε ποσότητα διαφανούς πούδρας. Μετά τίναξε απαλά πάνω στο πρόσωπό σου και θα έχεις την ποσότητα που χρειάζεται για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου.

 

5.Για να πετύχεις το τέλειο contouring

Στη μέση του δίσκου τοποθέτησε προϊόν και στη συνέχεια δίπλωσε το βαμβάκι με το υλικό στην εξωτερική πλευρά. Έτσι μπορείς εύκολα και γρήγορα να πετύχεις τις σκιάσεις που θέλεις στο πρόσωπό σου.

Τόνισε το βλέμμα με μάσκαρα - επίλεξε αδιάβροχη μάσκαρα για πιο σταθερό και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα και κατάκτησε τον κόσμο!

 


Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών [1]

← Previous Next →