Νέος κωδικός

Πληκτρολογήστε το email που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας. Θα σας αποσταλεί μήνυμα με το νέο password.

Έχετε ήδη λογαριασμό; Δημιουργία νέου λογαριασμού
LAN:
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 39€ ΚΑΙ ΑΝΩ
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 39€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΑΠΟ ΣΤΑΘΕΡΟ
80 111 62000
ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ
6988 55 53 77 6983 62 61 66
  Online Φαρμακείο Dpharmacy

  Online Φαρμακείο Dpharmacy - Το μεγαλύτερο και πληρέστερο ηλεκτρονικό φαρμακείο

  Το Οnline Φαρμακείο Dpharmacy είναι το online ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου Κ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., που λειτουργεί στο ίδιο σημείο της πόλης της Θήβας για περίπου 100 χρόνια!
  Το φυσικό μας κατάστημα,4ης γενιάς φαρμακείο προσφέρει από το 1927 τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του με αξιοπιστία και συνέπεια, αρχές που κρατήσαμε αδιαπραγμάτευτες και στην online εξυπηρέτησή μας. Με χιλιάδες είδη από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραφαρμάκων στο χώρο, παρέχουμε μία πλούσια ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιπλέον, όλοι εμείς, η ομάδα του Dpharmacy, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε τηλεφωνικά συμβουλές για όποιο θέμα υγείας και υγιεινής σας απασχολεί και αφορά τις νόμιμες επιστημονικώς αρμοδιότητές μας.

  Στο Οnline Φαρμακείο Dpharmacy θα βρείτε χιλιάδες προιόντα για την ΓΥΝΑΙΚΑ, τον ΑΝΔΡΑ και το ΠΑΙΔΙ. Μπορείς να επιλέξεις τις online αγορές σου από δεκάδες κατηγορίες προιόντων και καλλυντικών για το προσωπο και το σώμα.

  Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι την σελίδα των ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ με δεκάδες προιόντα σε προσφορές έως -75%

  Φαρμακείο Δημοπούλου

  Επαμεινώνδα 113, 32200 Θήβα

  «Κοντά σας από το 1927»